Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
Dermika chyba ma taki specjalny frem nietłusty zresztą z filtrem 50. Do cery trądzikowej bezwzględnie wybiera się nietłuste preparaty z maksymalnie mocnym filtrem. Inne kremy: LRP Dermo-Pediatrics, Bioderma SpF100 Lait, Avene spf 60, La Roche Posay Dermo Pediatric SPF 50. Idź poprostu do apteki i spytaj.
Zmieniony przez - keval w dniu 2010-06-29 11:23:51
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
39
Dla sportowców spędzających czas na dworze, pani poleciła mi w aptece filtr P20, kupiłam sobie najwyższy 50+ bo mam bardzo bladą cerę. Jest naprawdę świetny, nie jest to krem, jest lekki, szybko się wchłania, trzyma się 10h. Naprawdę rewelacyjny.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
20
Można spróbować naturalne kosmetyki może krem do cery suchej. Zawsze a aptekach powinny dawać konsultację, ale poważna sprawa nie kopic krem który będzie zawierać hormony!
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1
Dermika ma dobry krem, nietłusty, który ma wiele działań m.in przeciwzmarszczkowe, zwężanie porów, a jeśli chodzi o ten temat, to krem zawiera filtry uvb - 20 i uva - 9. Krem ten pochodzi z serii lily skin i nazywa się chyba ochrona piękna na dzień. Używam go i jest świetny.
Szacuny
532
Napisanych postów
8076
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
67002
Temat z 2010, ale może odp się przyda jeszcze komuś, skoro jużodświeżyliście.
Polecam Soraję 45, nie jest tłusty i dobrze nawilża, nie bieli, a cena znośna. Jeden minus - okolice oczu radzę omojać.
Zmieniony przez - porandojin w dniu 2013-08-17 02:01:16
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
3
Polecam dermika lily skin - ochrona piękna na dzień. Krem z filtrami UVA i UVb, dodatkowo posiada faktor przeciwko tworzeniu się wolnych rodników! :)
Świetny krem na słoneczne dni, pod makijaż lub nie :)