Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Chodzi mi o to, jak sie nazywa taki balsam bądź krem który stosuje sie przed wejsciem do kabiny opalającej, ale taki najmocniejszy, w tym sensie że opalenizna jest po nim bardzo ciemna. Mam raczej ciemną karnacje, chodze juz ponad mc na solarke. Do tej pory używałem Vitamin Tan.
Szacuny
20
Napisanych postów
1652
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16945
zawsze w gabinecie solaryjnym są rozne kosmtetyki przyspieszajace i poglebiajace odcien opalenizny jezeli korzystasz z dobrego studia to polecam te z serii Soleo Professional z nowej lini kosmetykow tej firmy "power xxl" www.soleo.pl po opalaniu mozesz zastosowac SOPOT SUN MLECZKO UTRWALAJĄCE OPALENIZNĘ pozdro------>
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
Ja stosowałem te wszystko Soler te gówna od Abaco sun i powiem szczerze ze naprawde zmiana jest minimalna ... poprostu zawsze przed solarką wypij od za***ania soczku z marchewki i pij go czesto ... Do tego stosuj specyfiki po opalaniu jak wyżej ziomek wspomniał Sopot Sun albo coś w tym stylu ...
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
Szacuny
3
Napisanych postów
1059
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
13068
zagadaj na solarium i powiedz ze chcesz cos na poglebienie opalenizny. Niby dobre sa te preparaty z efektem tringle ale na mnie to tak w***** działa. Teraz jade na takim kremie, neiwiem jak sie nazywa, kupuje go przed sesja dawkowany po 5mg, koszt ok 5zł a jestes brazowy przez caly tydzien - oczywiscie jesli chodzisz regularnie.
Szacuny
2
Napisanych postów
307
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1654
Kremik z efektem tingle jest naprawde niezły,ale dla ludzi o mocnych nerwach!!!Ja myślałam,że odjade tak mnie piekło,bolało nie wiem jak to opisać,jakby robale wgryzały mi się w twarz,na szczęście nie posmarowałam się cała!!! :):)