Jestem pizzo maniakiem i parę dni temu zamknęli mi ulubioną neapolitańską pizzerie i nie mam gdzie robić cheatów :P Pomyślałem, aby kupić piecyk do pizzy i zastanawiam się pomiędzy g3ferrari albo electra pizza express napoli. Posiada ktoś może jakiś z nich i może zdać opinie jak wychodzi pizza? Na korzyść tego drugiego jest fakt, iż posiada 450st temp a g3ferrari 400, ale czy to będzie znacząca różnica? Ten pierwszy za to wydaje się lepiej wykonany i trwały. Z góry dzięki za opinie lub polecenia :)
Jestem pizzo maniakiem i parę dni temu zamknęli mi ulubioną neapolitańską pizzerie i nie mam gdzie robić cheatów :P Pomyślałem, aby kupić piecyk do pizzy i zastanawiam się pomiędzy g3ferrari albo electra pizza express napoli. Posiada ktoś może jakiś z nich i może zdać opinie jak wychodzi pizza? Na korzyść tego drugiego jest fakt, iż posiada 450st temp a g3ferrari 400, ale czy to będzie znacząca różnica? Ten pierwszy za to wydaje się lepiej wykonany i trwały. Z góry dzięki za opinie lub polecenia :)
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
jak chodzi o takie sprawy, to raczej na forum nie znajdziesz odpowiedzi na Twoje pytanie. Ja osobiście bawię się z piekarnikiem i kamieniem
Co do info o piecyku są grupy na FB jak np. Klub Miłośników Pizzy czy inne grupy. Tam spokojnie znajdziesz odpowiedź na to, który piecyk lepszy. Niestety chyba większość piecyków i tak trzeba poddać modyfikacjom żebym osiągnąć odpowiedni efekt w postaci pizzy neapoletanskiej

A może po prostu łatwiej będzie znaleźć nową pizzerię?

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]


MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]


Pomidory Mutti chyba najlepsze

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

U mnie proces wyrastania zawsze min. 24h
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]