Szacuny
3
Napisanych postów
116
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4446
w wielu artykulach wyczytalem ze przysiady ze sztanga to najlepszy sposob na polepszenie wyskoku zastanawiam sie jakie przysiady mam robic.Jaki szeroki ma byc rozstaw nog?Jak nisko mam uginac nogi?Czy moge podlozyc pod piety np krazki tak jest latwiej:D?Prosze o pomoc
Szacuny
3
Napisanych postów
116
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4446
ok "licz sie z tym ze ci tylek urosnie" to jest skutek zchodzenia do konca a jak bede mial uda poziomo do podloza to bedzie ok? i jak mam robic powtorzenia malo duzo szybko wolno??i co z podkladkami pod piety?
Szacuny
5
Napisanych postów
1092
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7458
rob tak jak inne cwiczenia. Czyli wolniej opuszczaj a jak wstajesz to dynamicznie. Ale nie az tak aby podskakiwac Jak bedziesz robil rownolegle do podloza to za bardzo tylek ci nie urosnie ale nie ma 100% pewnosci tak samo jak z prezerwatywami
Szacuny
3
Napisanych postów
116
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4446
co do tej dygresji to jak to jest jak to lydki odpowiadaja za wysokosc skoku?Przysiady cwicza uda bo lydki nie maja tam jakotakiego wplywy na ruch.A to cwiczenie odobno znacznie poprawia wyskok
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak bedziesz robił przysiady to musisz sie liczyć że twoje kolana beda bardziej przeciązone niz wtedy kiedy bedziesz robił na maszynie, no i zależy w jakim są teraz stanie....jeśli miałes kiedyś z nimi problem to nie polecam przysiadów ze sztangą. Mniejsze obiążenia a większa dynamika. Pzdr