Szacuny
75
Napisanych postów
5029
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
58202
Jak w temacie... Narazie jeszcze się aerobuję pod gołymniebem, ale że zbliza sie gorsza pogoda i inna pora roku, i czasu często brakuje, postanowiłem zakupić takie 'cudo' ;) Do dyspozycji mam powiedzmy 500 zł. Wiem że to nie jest suma za którą można kupić dobry sprzet... ale zrozumcie mnie, nie zarabiam jeszcze wlasnej kasy a uzbierałem tyle...
Jaki jest lepszy? mechaniczny czy magnetyczny?
Rower bedzie służył jako narzędzie do wykonywania aerobów po siłowni...
Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Tak naprawde najlepsze sa te stare rometowskie mechaniczne, nie do zajechania.
A teraz robione rowerki mechaniczne przewaznie maja nie rolke dociskowa ale pasek oporowy i te sa kiepskie.
Na dzien dzisiejszy(bo tych starych nie ma juz chyba w produkcji) stawialbym na magnetyczne.
Ale pamietajcie ze caly szkielet powinien byc oparty na rorkach, najlepiej grobych. Gdyz te zeliwne zbudowane z ksztaltek szybko sie sypia.
Rowerek przedstawiony tutaj wyglada dobrze ale cena jest zadziwiajaco niska.
Te lepsze zaczynaja sie przewaznie od 500zl w gore.
Oczywiscie to moze byc wyjatek ale pamietam jak moj kolega kupil taki tani rowerek, bo niby okazja. I teraz jak jedzie to mu pedaly przeskakuja w pewnej fazie ruchu i po pewnym czasie pasek(bo to mechaniczny)tak sie rozluznia ze nawet na max oporu sie nie czuje.
Jestem zdania ze raczej warto wstrzymac sie troche i wydac na sprzet ktory posluzy naprawde dlugo.