Proszę o propozycję porządnych butów do biegania długodystansowego rzędu 10km - 29km. Powierzchnia do biegania to w większości asfalt , czasami zdarza się powierzchnia leśna. Potrzebuję buty wygodne z duża amortyzacją i stabilizacją. Cena butów nie gra roli. Zastanawiam się nad zakupem butów adidas ultraboost AQ0062. Co sądzicie o tych butach? Jakie mieliście doświadczenie z tymi butami? Zastawiam się również nad butami ASICS GEL-NIMBUS 2 lub innymi butami marki Acics choć większe przekonanie mam do butów adidas, które podałem. Co byście mi proponowali adidasa czy asicsa ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kolega np tylko w mizuno biega, nieraz mi opowiadał, sporo zależy od stopy, jak się układa podczas biegu, do treningów ma inne, do zawodów inne, chodzi o stopien zadarcia czubka w bucie.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis84Kolega np tylko w mizuno biega, nieraz mi opowiadał, sporo zależy od stopy, jak się układa podczas biegu, do treningów ma inne, do zawodów inne, chodzi o stopien zadarcia czubka w bucie.
O marce mizuno jeszcze nie słyszałem. Ja mam Kalenji Kiprun Long, ale są już do wymiany.
Zmieniony przez - Rapero700 w dniu 2019-02-03 19:20:38
...
Napisał(a)
Jeszcze jeszcze buty polecie? Czy adidad ultra boost to dobry wybór?
...
Napisał(a)
Ja miałem kilka, kiedyś więcej biegałem podczas redukcji i z 3 par tylko jedne mi pasowały, inne mnie np obcierały i bez przymierzenia trudno strzelać w buty, mogą nie pasować.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Będę w sklepie to zobaczę , ale też w sklepie nie da się wszystkiego stwierdzić
...
Napisał(a)
Wiadomo neiraz jak sie założy to jest ok a po przebiegnieciu wychodzi coś nie tak, można też skozystać i zbadać stopę jak się ukąłda. Gdzieś w większych maistach robią takie badania
1
...
Napisał(a)
Kupiłem te buty adidas ultra boost AQ0062 i spisują się rewelacyjnie jak narazie. Przebiegłem w nich ok 50km narazie i nie mam zastrzeżeń. Myślę nad zakupem drugiej pary na zapas, bo teraz można kupić w dobrej cenie. Jak będzie nowa kolekcja takie buty będą kosztować 700-800zł kupiłem po niecałe 500zł.
...
Napisał(a)
Buty które leżą też się psują, moze nawet i szybciej, ja na rok zostawiłem buty to mi podeszwa odpadła, no chyba że wiesz że biegając one sie zniszcza to mozesz kupić na zapas jeszcze jedne.
1
...
Napisał(a)
Właśnie na zapas chce kupić drugą parę. Będę biegał na zmianę raz w tych raz w tych.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!