Szkoda, że podeszwy nie pokazali...
...
Napisał(a)
Jak je otrzymam to Ci pokażę:)
"SportSklep.Pl (SportSklep.Pl)
10:48:13
jest tak popularna, że skończyła się przed świętami
10:48:29
i dostawa będzie po nowym roku
10:49:15
co do butów natomiast, to nie ma wygodniejszych od Hi Top i Lo Top Everlasta
10:50:15
te wyższe lepiej trzymają kostkę, ale krótkie z kolei są szybkie w zakładaniu i mogą służyć również na buty np. na siłownię
10:51:21
nie polecamy butów marki bliżej nieznanej, polecamy Everlasta lub Adidasa bo się sprawdzają
"
Fragment rozmowy z pracownikiem sklepu.
Te co mi podaliście wyglądały okropnie,zarzykuje te everlasty najwyżej potem będę pluł sobie w brodę.
"SportSklep.Pl (SportSklep.Pl)
10:48:13
jest tak popularna, że skończyła się przed świętami
10:48:29
i dostawa będzie po nowym roku
10:49:15
co do butów natomiast, to nie ma wygodniejszych od Hi Top i Lo Top Everlasta
10:50:15
te wyższe lepiej trzymają kostkę, ale krótkie z kolei są szybkie w zakładaniu i mogą służyć również na buty np. na siłownię
10:51:21
nie polecamy butów marki bliżej nieznanej, polecamy Everlasta lub Adidasa bo się sprawdzają
"
Fragment rozmowy z pracownikiem sklepu.
Te co mi podaliście wyglądały okropnie,zarzykuje te everlasty najwyżej potem będę pluł sobie w brodę.
...
Napisał(a)
Widywałem produkty Everlasta, które wyglądały na buty bokserskie ale pod wieloma względami nimi nie były (sam raz kupiłem taki model ale pod kątem chodzenia na plażę). Oczywiście mogę w tym wypadku się mylić ale czy warto ryzykować 400 zł? Mam nadzieję, że nie mam racji i nie będziesz rozczarowany
.

...
Napisał(a)
tzn wydaje mi sie ze buty bokserskie to buty bokserskie i powinny sluzyc zgodnie ze swoim przeznaczeniem ja na wf nie zakladam np spodenek bokserskich XD ale to jest tylko forum nie powiem ci co masz robic ewentualnie podziele sie swoja opinia ;] buty bokserskie maja inaczej wyprofilowana podeszwe nie wiem czy bedzie ci sie w nich wygodnie chodzilo na codzien ;p
...
Napisał(a)
Ja oceniam po tym, czy praktycznie nadaje się on do komfortowego treningu/walki. Jeśli but jest ciężki, ma złą podeszwę (np. ślizgającą się), nie chroni dobrze kostki to wówczas nie zapewnia mi żadnych ułatwień w stosunku do zwykłych halówek (a czasem wręcz przeciwnie).
...
Napisał(a)
Buty dostałem no i rozmiarem trafiłem idealnie.But jest strasznie lekki,mięciutki i przyjemny w dotyku rąk jak i nogi
Ćwiczy się za***iście,gdyby nie fakt,że te buty nie pozwalają mi prawie kostką ruszać powiedziałbym,że praktycznie go nie czuje taki lekki,przyczepiam się do maty i biegam dużo lepiej jak w halówkach czy skarpetkach.
Jednym słowem,dużo dają,warto jeżeli nie będzie się majaczyło przy dawaniu takiej kasy.
Fota podeszwy? Jeśli tak bardzo prosisz to postaram się o sesje fotograficzną podeszwy

Ćwiczy się za***iście,gdyby nie fakt,że te buty nie pozwalają mi prawie kostką ruszać powiedziałbym,że praktycznie go nie czuje taki lekki,przyczepiam się do maty i biegam dużo lepiej jak w halówkach czy skarpetkach.
Jednym słowem,dużo dają,warto jeżeli nie będzie się majaczyło przy dawaniu takiej kasy.
Fota podeszwy? Jeśli tak bardzo prosisz to postaram się o sesje fotograficzną podeszwy

...
Napisał(a)
Ja szukam takiech butów jak walczą Gołota, Michalczewski czy Adamek tj. butów dla bokserów zawodowych. Chyba są inne niż dla amatorów?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!