Siemka jakimi cechami powinien charakteryzować się środkowy pomocnik który gra lekko defensywnie?. I prosiłbym bardzo jaki trening powinienem stosować miedzy treningami w klubie(3 treningi w tygodniu). Jak moge poprawić przegląd pola bo z tym mam najwiekszy problem. I też mimo tego że mam 15lat gram w juniorach starszych i boje sie troszke że mi cos nie wyjdzie więc jak bym mógł poprawić sobie koncentracje. Gdy grałem na cofnietego pomocnika to musialem czyscić pole a kto inny zajmował sie rozgrywaniem ale teraz chce zostać typowym środkowym pomocnikiem ktory biga jak szalony i też robi gre tak jak (Cantoro, Sobolewski) wiem że musze mieć dokładne podania, kondyche, grać lekko agresywnie i umieć czytać gre ale gdy wychodze na boisko coś sie wemnie dzieje i nie idzie mi tak jak na treningach(gdzie niema presji meczu) może jest to spowodowane że kiedys grałem na bocznego obrońce i niemiałem obycia z piłką w meczy.
Ostatnio zaczołem też czytać książki motywacyjne(może ktoś zna jakieś tytuły książek poświeconym sportowcą). Nie wiem czy to coś mi by dało ale miałbym nawet możliwość grania w młodszych juniorach na środku pomocy i tam obyć sie z piłka o ile trener sie zgodzi:).
Bardzo bym prosił o porady z góry dziękuje.
Ostatnio zaczołem też czytać książki motywacyjne(może ktoś zna jakieś tytuły książek poświeconym sportowcą). Nie wiem czy to coś mi by dało ale miałbym nawet możliwość grania w młodszych juniorach na środku pomocy i tam obyć sie z piłka o ile trener sie zgodzi:).
Bardzo bym prosił o porady z góry dziękuje.
1