Szacuny
2
Napisanych postów
87
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5399
Chciałbym nabyć jakieś dobre jakościowo spodnie dresowe. Ceny w sklepach jak chociażby w Go Sport są b. wysokie po 120 zł i więcej.Tymczasem na metkach widać że to czysty poliester czyli tkanina sztuczna w której skóra nie oddycha-tak mi się przynajmniej wydaje patrząc po innych ubraniach. Jakie są Wasze doświadczenia z dresikami? Czy te markowe typu Nike, Adidas, Puma itp. mimo że są z poliestru to z człowieka się nie leje woda strumieniami? To jakiś lepszy gatunek czy też lepiej szukać bawełny?
Szacuny
2
Napisanych postów
87
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5399
przemas931 a mógłbyś powiedzieć czy te dresiki twoje to jakby to nazwać, mają gładką powierzchnię, bardziej ciepłe są, czy to raczej takie "wiatrówki" popularne?
Szacuny
6
Napisanych postów
828
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15646
Powierzchnia gładka chodzi o materiał czy napisy? Dresy wszystkie tego samego typu czyli 100% poliester i siatka pod spodem nie narzekam zimą nie nie jest mi zimno w nogi a latem nie gorąco.
Szacuny
15
Napisanych postów
2557
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
16013
A ja kupiłem sobie w zimę dresik Everlasta model 2011 :). W profilu jest fota, bo byłem w nich na siłce. Fajne, luźne, dobry materiał. Z przesyłką wyszło mi nie całe 90zł. Teraz pewnie staniały.
Szacuny
4
Napisanych postów
434
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5615
Mam najki i adidaska :), nike za ponad 2stówy i tego trochę żałuję, bo nie mają zamków w kieszeniach :)Ale super się sprawdzają, do biegania, na siłownię, czy nawet czasami na w-f. Oczywiście są też świetne na trasę.
a adidasa można znaleźć na szmateksie i to za rozsądną cenę, czasami nawet niższą niż 40 zł :)
Szukajcie, a znajdziecie :)
Zmieniony przez - 00WrX00 w dniu 2011-08-07 18:25:53