PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

Szlachetne zdrowie, ile Cię trzeba cenić...ten tylko sie dowie kto choć raz potrenował:p
"W umyśle początkującego jest wiele możliwości, w umyśle eksperta parę"

Szlachetne zdrowie, ile Cię trzeba cenić...ten tylko sie dowie kto choć raz potrenował:p

Gizmo
"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"

"Life to ride , ride to life"

dwa razyskrecenie stawu skokowego i pare razy naderwany mięsien dwugłowy uda.

sport to zdrowie
pierwsza kontuzja:
naderwalem obydwa sciegna (lewe i prawe) posladka

druga:
uderzajac reka sierpa - jeszcze wtedy trenowalem tylko street fighting (kilka lat temu to bylo) zle trafilem w przeciwnika i ubilem sobie lewego kciuka:'

trzecia:
nos zlamany dwa razy -lekko krzywy obecnie

czwarta:
..zdarzyla mi sie w zyciu bardzo nie przyjemna sytuacja - jedna z takich najnieprzyjemniejszych,musialem jakos odreagowac - walnalem piescia w sciane,troszke krzywo (kosteczka od serdecznego, kilka godzin napuchnieta,kilka dni skrzypiala -naszczescie okostnej nie naruszylem- a teraz to tylko wyglada inaczej niz u lewej reki

ps.heh,jak tak przeczytalem te moje kontuzje,to wynika z nich ze ja jakis mutant chyba jestem

..obecnie Taekwondo ITF.. Krakow pozdrawiam
pewnym swojej wiedzy jest się wtedy,kiedy się wie mało-wraz z wiedzą rosną wątpliwości
Na judo to juz gorzej bylo. Wpadlem w czasie randori na lawki i zlamalem obojczyk (lewy)... W walce na ziemi stopa mi sie jakos dziwnie skrecila i cos strzelilo. Do dzisiaj lewa stopa mnie boli (szczegolnie w seiza).
Na bjj (na pierwszym treningu) trafilem na goscia, ktory nie uznawal odpukania. Zalozyl mi klucz na ramie i chrup... Lewy lokiec + cos z nadgarstkiem... Przez tydzien nie moglem reki wyprostowac.
Obecnie poza judo cwicze nishio aikido i kendo/iaido, ale tam jeszcze nie zlapalem kontuzji.
BTW. z tego co napisalem wynika, ze mam cala lewa strone niesprawna, a nadal cwicze

SFD JUJITSU TEAM
"Saru mo ki kara ochiru"