: Proszę o poradę osoby które siedzą w temacie i znają się na rzeczy. Od miesiąca ćwiczę na siłowni (po długiej przerwie kilkuletniej) do tego pracuję fizycznie. Chciałbym odżywić organizm w potrzebne witaminy i minerały do prawidłowej budowy masy mięśniowej. Budowa masy i rzeźby taki miszmasz :D. Myślałem o zakupie białka WPC 80 ŁOWICKIE czy do dobry wybór? czy i co dobrze jest do tego wziąć. Wiem że według wielu nie jest to zbyt krótki czas intensywnego treningu na siłowni aby zacząć suplementacje, ale uważam, że dobrze odżywiony organizm to podstawa do prawidłowego rozwoju i tak jak wspomniałem na co dzień pracuje fizycznie, poza tym smaśne odżyweczki zachęcą(zmuszą) mnie do regularnych treningów. Na forum jest kupęę tematów typu Cykle suplementacyjne dla początkujących ale wg mnie jest to reklama określonego produktu. Także proszę o poradę i konstruktywną krytykę pozdrawiam. a jeszcze dodam że mój wiek to 28lat.
- Zaznacz, jeśli oczekujesz profesjonalnej odpowiedzi specjalistów działu Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
NIE ZAZNACZAM, NIE OCZEKUJE PROFESJONALNEJ ODPOWIEDZI SPECJALISTÓW DZIAŁU JUNIOR FSD, CO ZA TYM IDZIE PROSZĘ OSOBĘ KTORA SIĘ NIE PRZEDSTAWIŁA Z Zespółu sfd.pl O NIE KASOWANIE TEMATU PONIEWAŻ POMIMO TEGO CO NAPISAŁA (Uzasadnienie: brak ankiety dzialu) TEMAT JEST ZGODNY Z REGULAMINEM A CZY OCZEKUJE CZY NIE PROFESJONALNEJ ODPOWIEDZI(...) JEST MĄ PRYWATNĄ SPRAWĄ.
- Zaznacz, jeśli oczekujesz profesjonalnej odpowiedzi specjalistów działu Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
NIE ZAZNACZAM, NIE OCZEKUJE PROFESJONALNEJ ODPOWIEDZI SPECJALISTÓW DZIAŁU JUNIOR FSD, CO ZA TYM IDZIE PROSZĘ OSOBĘ KTORA SIĘ NIE PRZEDSTAWIŁA Z Zespółu sfd.pl O NIE KASOWANIE TEMATU PONIEWAŻ POMIMO TEGO CO NAPISAŁA (Uzasadnienie: brak ankiety dzialu) TEMAT JEST ZGODNY Z REGULAMINEM A CZY OCZEKUJE CZY NIE PROFESJONALNEJ ODPOWIEDZI(...) JEST MĄ PRYWATNĄ SPRAWĄ.