Szacuny
1
Napisanych postów
1
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4
Mam takie pytanie chce zgubić brzyszek spalic tluszcz i mam pytanko chce kupic jakis suplement ktory spali moj tluszcz nie chce zlapac masy chce schudnac oczywiscie chce cwiczyc mam juz rozpisany zestaw napiszcie mi jaki srodek mam stosowac aby szybko zadzialal?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78010
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766861
Warto pamiętać o tym, że podstawą kształtowania sylwetki, w tym redukcji tkanki tłuszczowej jest dobrze dobrana dieta oraz treningi siłowe. Dlatego też zdecydowanie warto zaznajomić się z podstawami w tym kierunku:
Suplementacją warto zająć się, gdy dieta i trening będzie dopięty na ostatni guzik. W sytuacji, gdy celem naszym jest redukcja tkanki tłuszczowej, istotne będzie kilka suplementów.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
81
siemka. Ja właśnie robię redukcyjną. Pod podanym linkiem w akapicie o suplementacji znalazła sie lecytyna. Aerobowe mam 5 razy w tygodniu i wypacam z siebie baaardzo dużo:) Z diety to raczej malo mam do gadania bo i tak mi mamuska gotuje, ale robie żp- żryj połowe i staram sie unikać rzeczy tlustych. Jadam sporo warzyw i owoców. Czy w moim przypadku branie samej lecytyny ma sens?
acha i jeszcze nurtuje mniejedno pytanie., czy przy samej lecytynie bez zadnych innych specyfikow polepszaczy rowniez jestem narazony na jojo?