Witam.Będę miał do zbicia około 3kg.Odwodnię się do ważenia,chciałbym sobie pomóc ziołami moczopędnymi kupionymi w sklepie zielarskim ale jest ich tyle że nie sposób wybrać.Jeżeli ktoś stosował coś takiego to jakie zioła będą najlepsze do czegoś takiego i po ile gram kupować?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli masz 3 kg do zbicia to zacznij na spokojnie zbijać sobie już od pon. Proponuję saunę z 30 min dziennie. Ogranicz płyny. Na noc 500tka aspiryny. Możesz uciąć też trochę węgli z diety dzięki czemu mniej wody będziesz ciągnął. Z ziołami jest ten problem, że jak nigdy nie stosowałeś to do końca nie wiesz jak na Ciebie będą działać i przez jaki okres czasu. A chyba nie chciałbyś połowę swojego startu spędzić w wc

...
Napisał(a)
Sauna odpada bo i tak na treningi dojeżdżam około 25km a w miejscowości gdzie mieszkam nie ma jej.Aspiryna odpada bo będzie dla mnie raczej za mocna poza tym nie chcę się faszerować lekami bo niedawno skończyłem antybiotyk...Czyli węgle do 150-200g tak od poniedziałku?No ale jak bym wypił zioła po szkole a na trening już nie bede jechał w piątek to nie powinno mnie trzymać do soboty bo w nocy do wc mogę latac aby wage zrobić?Dokładnie jakie zioła kupić żeby dało się to w miarę normalnie wypić?
...
Napisał(a)
Piwo działa moczopędnie:D .... możesz walnąć większą porcje kreatyny np 20g na noc przed startem, co do ziół to wyciąg z pokrzywy, dziurawca, mniszka lekarskiego, brzozy, skrzypu w dużych porcjach.
youtube.com/user/zmarek89
...
Napisał(a)
Ewentualnie kawa działa też moczopędnie, ale oczywiście tutaj uważać, żeby nie przesadzić z kofeiną.
...
Napisał(a)
kawa to raczej z rana przed ważeniem, mocna z małej ilości wody(zeby nie wlewać w siebie dużo płynu)
youtube.com/user/zmarek89
...
Napisał(a)
Żeby już nie zakładać nowego tematu to zapytam tutaj.
Ile procent wody można stracić bez utraty siły ? Zakładamy, że ktoś już jest w zasadzie "pusty" i jedyne co zlatuje to woda. Chyba gdzieś dawno temu czytałem, że jest to 2% masy ciała...
Ile procent wody można stracić bez utraty siły ? Zakładamy, że ktoś już jest w zasadzie "pusty" i jedyne co zlatuje to woda. Chyba gdzieś dawno temu czytałem, że jest to 2% masy ciała...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kategoria wagowa
Następny temat