...
Napisał(a)
Filmów, w których temat kulturystyki, jak i samej siłowni jest obecny, można spotkać wiele. Zazwyczaj do dość stare filmy, ale nadal dobrze się je ogląda:
- The Unbelievable film opowiada o Ronnie Coleman'ie, o tym, jak ćwiczy i jak doszedł to swojej sylwetki,
- Chłopaki na testosteronie, film ten opowiada o mężczyznach przygotowujących się do zawodów,
- Generation Iron, film ten opowiada o zawodnikach kulturystycznych przygotowujących się do zawodów Mr. Olympia,
- Kulturyści, film opowiada o najsłynniejszym kulturyście wszech czasów Arnoldzie Schwarzeneggerze,
- Więcej, mocniej, szybciej, film z 2013 roku opowiada o realiach zażywania sterydów w USA,
- Kulturystki, opowiada o kobietach biorących udział w zawodach kulturystycznych.
Jest sporo takich filmów, nie sposób ich wszystkich wymienić. Powyższe na pewno są warte obejrzenia. Pokazują nie tylko prawdziwy świat, dość przerysowany w mediach, ale także to, czego w mediach się nie pokazuje, mianowicie z czym zmierzają się zawodnicy, ale także jak długa droga czeka ich, zanim trafią na scenę.

- The Unbelievable film opowiada o Ronnie Coleman'ie, o tym, jak ćwiczy i jak doszedł to swojej sylwetki,
- Chłopaki na testosteronie, film ten opowiada o mężczyznach przygotowujących się do zawodów,
- Generation Iron, film ten opowiada o zawodnikach kulturystycznych przygotowujących się do zawodów Mr. Olympia,
- Kulturyści, film opowiada o najsłynniejszym kulturyście wszech czasów Arnoldzie Schwarzeneggerze,
- Więcej, mocniej, szybciej, film z 2013 roku opowiada o realiach zażywania sterydów w USA,
- Kulturystki, opowiada o kobietach biorących udział w zawodach kulturystycznych.
Jest sporo takich filmów, nie sposób ich wszystkich wymienić. Powyższe na pewno są warte obejrzenia. Pokazują nie tylko prawdziwy świat, dość przerysowany w mediach, ale także to, czego w mediach się nie pokazuje, mianowicie z czym zmierzają się zawodnicy, ale także jak długa droga czeka ich, zanim trafią na scenę.

Moderator działu Odżywianie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
np.
Ronnie Coleman - The Unbelievable
Kevin Levrone - Full Blown
Jay Cutler - All Access
Dorian Yates - Blood And Guts
Poszukaj w necie po jakichs chomikach czy coś , sporo tego tam jest.
Ronnie Coleman - The Unbelievable
Kevin Levrone - Full Blown
Jay Cutler - All Access
Dorian Yates - Blood And Guts
Poszukaj w necie po jakichs chomikach czy coś , sporo tego tam jest.
...
Napisał(a)
Nie wiem czy o to chodzi ale ostatnio oglądałem film: Po prostu walcz 2. Film świetny, są elementy siłowe takie jak chłopaki trenują itd. Mi się bardzo podobał :)
1
...
Napisał(a)
chłopaki na testosteronie - film o tym jak przygotowują się do zawodów
2
...
Napisał(a)
Własnie teraz oglodam Po prostu walcz 2 , Rockiego tez oglodalem , tak samo hooligans czy po prostu walcz 1 . Chodzi mi o taki film jak np 8 mila - tylko ze tam jest o rapie , a ja bym chcial taki film o silce . Jest cos takiego ?
...
Napisał(a)
undisputed tez jest fajny film
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
...
Napisał(a)
Grzechu Ty chyba sam siebie nie rozumiesz. Piszesz, "Chodzi mi o taki film jak np 8 mila - tylko ze tam jest o rapie , a ja bym chcial taki film o silce . Jest cos takiego ?" A czy w 8 mili byl jakis motyw o silowni/kulturystyce?
"Cudze mięśnie zawsze wydają się większe"
...
Napisał(a)
nie . Mu chodzi o film o silce taki jak film o rapie tylko , ze o siłce :D Ja ogladalem Pumping iron . Film o tym jak sie przygotowuja do Mr.O w 1975 chyba .
...
Napisał(a)
Pupming Iron to klasyka, każdy powinien obejrzeć. ( Na YT nawet jest całość). Chłopaki na testosteronie tez fajne ;)
...
Napisał(a)
o Dzieki Fluor obejrze sobie go :) a gothmori czytaj ze zrozumieniem :p Dzieki za pomoc :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!