Witam czy mięso z lidla jest dobre jakościowo? Chodzi mi o piersi, nóżki itp firmy Rzeźnik. To samo dotyczy ryb typu mintaj.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jesli termin jest dobry to w lodówce otwarte wytrzymają 48 godzin. Jak masz nowy typ lodówek no frost to mogą się wysuszyć jak nie beda przykryte
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Zapewne zależy to od regionu Polski i dostawcy, niemniej u mnie (Gdańsk) mięso z Lidla jest znacznie lepsze niż w Biedronce, czy Netto.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
u mnie (centralna Polska) też te z lidla zdecydowanie lepsze niż z Biedronki, choć oba te sklpey bije na głowę jakość mięsa w Aldi
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
DJ_DoDou mnie (centralna Polska) też te z lidla zdecydowanie lepsze niż z Biedronki, choć oba te sklpey bije na głowę jakość mięsa w Aldi
O to super bo Aldi też mam w pobliżu :D
...
Napisał(a)
DJ_DoDou mnie (centralna Polska) też te z lidla zdecydowanie lepsze niż z Biedronki, choć oba te sklpey bije na głowę jakość mięsa w Aldi
To nie żart? Nie wiem jak z Lidla ale u nas kurczak albo jaja z Aldi to gorszy smakowy sort w porównaniu do Biedronkowych. Z Kauflandu też gorsze, ze Społem też. Biedronka ma bardzo dobre mięso i jaja.
...
Napisał(a)
Aha, ja z Południowej Polski. P.S. W Kaufland w sobotę pierś z kurczaka po 8,99 ma być.
...
Napisał(a)
Bobo1969DJ_DoDou mnie (centralna Polska) też te z lidla zdecydowanie lepsze niż z Biedronki, choć oba te sklpey bije na głowę jakość mięsa w Aldi
To nie żart? Nie wiem jak z Lidla ale u nas kurczak albo jaja z Aldi to gorszy smakowy sort w porównaniu do Biedronkowych. Z Kauflandu też gorsze, ze Społem też. Biedronka ma bardzo dobre mięso i jaja.
to nie żart, bardzo lubię w aldi kupować szczególnie widać różnicę na piersiach z kurczaka, z których praktycznie nic nie wycinam, jakieś "groszowe sprawy", a z biedronki czasami duży % na gramaturze odejdzie
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Teraz to już nic nie wiem :D Ja z Krakowa, może ktoś ma jakieś doświadczenia?
...
Napisał(a)
Dużo zależy od regionu jednak wielokrotnie spotkałem się z opinią znajomych że lidlowe produkty im bardziej podchodzą
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
degel123Teraz to już nic nie wiem :D Ja z Krakowa, może ktoś ma jakieś doświadczenia?
Póki co to udaj się w sobotę do Kaufland po piersi z kurczaka.
...
Napisał(a)
Bobo1969degel123Teraz to już nic nie wiem :D Ja z Krakowa, może ktoś ma jakieś doświadczenia?
Póki co to udaj się w sobotę do Kaufland po piersi z kurczaka.
Kaufland odpada, mam bardzo daleko. Jedyny wybór to Lidl/Aldi/delikatesy centrum
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!