" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Mam rozumiec ze to foto jest przed "przykoksowaniem"
. Bo jak po, to wedlug mnie nie ma sie czym podniecac.

...
Napisał(a)
nie wiem z jakiego okresu to jest foto
ale w tych nowszych odcinkach co były w tamtym roku był większy
a teraz znowu powtórki lecą
Pzdr/
ale w tych nowszych odcinkach co były w tamtym roku był większy
a teraz znowu powtórki lecą
Pzdr/
" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
...
Napisał(a)
lubie to ogladac nawet,ciekawią mnie sprawy takie 

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
ta pani obo, to moja dobra znajoma
oraz
niezły przehvuj z tego gościa jest, jesli chodzi o akcje jakie odp*****lał w prewencji
oraz
niezły przehvuj z tego gościa jest, jesli chodzi o akcje jakie odp*****lał w prewencji

...
Napisał(a)
czasem sa fajne odcinki, co sa podzielone na 2 dni. Gesiarz ma fajne texty czasem
Koles uciekl i sie ukryl w smietniku. Inni policjanci pobiegli gdzies dalej a Gesiarz podchodzi stuka w kubel i mowi: Czy smieci mnie slysza????
Albo: pokrecili jakis karkow co haracze wymuszali czy cos, jeden mial bejzbola. Gesiarz przesluch**e go i sie drze: po co ci ten bejzbol??? POGRAC SOBIE TAM PRZYSZEDLES??
Dykcje mowiac te texty to on ma

Koles uciekl i sie ukryl w smietniku. Inni policjanci pobiegli gdzies dalej a Gesiarz podchodzi stuka w kubel i mowi: Czy smieci mnie slysza????
Albo: pokrecili jakis karkow co haracze wymuszali czy cos, jeden mial bejzbola. Gesiarz przesluch**e go i sie drze: po co ci ten bejzbol??? POGRAC SOBIE TAM PRZYSZEDLES??
Dykcje mowiac te texty to on ma

...
...
Napisał(a)
no fajnie czasmai ogladnac sobie i posluchac tych jego tekstow
hehe

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
Kiedyś był odcinek, w którym głownym podejrzanym był koleś o takim samym imieniu i nazwisku jak moje. Przez cały serial nie mogłem powstrzymać się od śmiechu. "Byłem" wykładowcą na UJ, romansowałem ze swoimi studentkami oraz zabiłem swoją żone. hehe

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!