Witam,
Opiszę wszystko od początku. Od około roku czuję się osłabiony, często śpiący, jak się budziłem rano to czułem się już zmęczony, brak mi było chęci do wszystkiego. Jakiś miesiąc temu wyskoczyło mi coś jakby pokrzywka na klatce piersiowej, kilka czerwonych plam, bardzo rzadko swędzące. Nie miałem czasu żeby iść do lekarza z tym bo miałem sesje i trochę zajęć, a jak już się zapisałem to wysypka zniknęła na parę dni i odwołałem wizytę. Potem znowu wróciła. Któregoś dnia to opaliłem, bo pracowałem na dworze i wysypka z czerwonej zamieniła się w białe plamy na ciele. Plamy czasami są jaśniejsze a czasami mniej je widać. Pomyślałem że to może być jakaś grzybica skóry i zacząłem jeść rano i wieczorem pieczywo posmarowane masłem i do tego ząbek czosnku, a także olej kokosowy. Z diety wyrzuciłem wszystkie ostre dodatki, majonez, cukier, chipsy (i inne tego typu śmieci), owoce i zmniejszyłem ilość zjadanego pieczywa. I teraz po tygodniu jedzenia czosnku pojawił się jasno żółty stolec i zastawiam się czego mogą to być przyczyny. Czy powinienem przestać spożywać czosnek bo to on powoduje taki dziwny kolor? Wspomnę że nic mnie nie boli w brzuchu i czuje się trochę lepiej niż wcześniej.
Opiszę wszystko od początku. Od około roku czuję się osłabiony, często śpiący, jak się budziłem rano to czułem się już zmęczony, brak mi było chęci do wszystkiego. Jakiś miesiąc temu wyskoczyło mi coś jakby pokrzywka na klatce piersiowej, kilka czerwonych plam, bardzo rzadko swędzące. Nie miałem czasu żeby iść do lekarza z tym bo miałem sesje i trochę zajęć, a jak już się zapisałem to wysypka zniknęła na parę dni i odwołałem wizytę. Potem znowu wróciła. Któregoś dnia to opaliłem, bo pracowałem na dworze i wysypka z czerwonej zamieniła się w białe plamy na ciele. Plamy czasami są jaśniejsze a czasami mniej je widać. Pomyślałem że to może być jakaś grzybica skóry i zacząłem jeść rano i wieczorem pieczywo posmarowane masłem i do tego ząbek czosnku, a także olej kokosowy. Z diety wyrzuciłem wszystkie ostre dodatki, majonez, cukier, chipsy (i inne tego typu śmieci), owoce i zmniejszyłem ilość zjadanego pieczywa. I teraz po tygodniu jedzenia czosnku pojawił się jasno żółty stolec i zastawiam się czego mogą to być przyczyny. Czy powinienem przestać spożywać czosnek bo to on powoduje taki dziwny kolor? Wspomnę że nic mnie nie boli w brzuchu i czuje się trochę lepiej niż wcześniej.