Szacuny
15
Napisanych postów
188
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5737
Wiec tak odkad jestem na diecie (masa) oddaje stolec raz dziennie o tej samej porze. Niby wszystko wporzadku ale zastanawia mnie jasno brazowy kolor . Gdzies przeczytalem ze to oznacza ze nie cale bialko jest przyswajane. Czyzbym mial go za duzo w diecie? Okolo 2g/kg.
Szacuny
15
Napisanych postów
188
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5737
W takim razie jest sens spozywac taka ilosc? Czy to moze nie zalezy od ilosci bialka w diecie tylko z poszczegolnych produktow przyswajana jest jakas tam konkretna ilosc a reszta wydalana niezaleznie czy jesz 50 czy 200g?
Szacuny
2
Napisanych postów
164
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
582
masz 2g/kg to jest bardzo optymalnie i nie za dużo, może coś z produktami jest nie tak, orgaznim to dziwna rzecz, jednym się płatki przyjmą bez problemu, drugim się też przyjmą ale z wycieczkami do łazienki ja mam dietkę dopiero kilka dni i być może organizm nie przyzwyczaił sie do takich śniadań jakie mam teraz i dopiero nad tym pracuje dobra kupa nie jest zła, ważne żeby sraczki nie było
Szacuny
1
Napisanych postów
225
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2646
jasnobrązowy to chooj. ja wczoraj po raz pierwszy piłem carbo activity (czarna porzeczka-pycha!!!), a dzisiaj sram na ciemnozielono!!!!! (a jaki smród!!). wcześniej piłem olimpa i bx i było ok, podejrzewam ze chodzi o ten barwnik porzeczkowy.