Si2uiel: hmmm...prawdę mówiąc uważam, że jednodniowa głodówka WŁAŚNIE dla osoby, która traktuje siebie jak śmietnik, to najgorsza rzecz jaka może wymyslic, bo po prostu wieczorem tego samego dnia będzie się skręcać od bólu główy, nudności itp-takie są skutki nieprawidłowo przeprowadzonej głódówki(nawet krótkiej, tzn np jeśli ktoś poprzedniego dnia nażre się różnych świństw"na zapas"-wtedy organizm przeżywa szok). natomiast jesli ktoś prowadzi w miarę higieniczny tryb zycia, odżywia się zdrowo i potrafi wprowadzić się w krótka glodówke, to nie zaszkodzi mu to.Głodówka nie jest wieć półśrodkiem dla tych którzy nie potrafią zdobyć się na prowadzenie prawidłowego trybu zycia.Przykładem który zdawałałoby się mógłby potwierdzać zasadność moich słów jest fakt, że zwierzaki także urządzają sobie głodówki od czasu do czasu-to jest prawda, nie mój wymysł,a w końcu człowiek tez zwierzę.
Przyznaję sie jednak bez bicia, że nie znam specyfiki sportu jakim jest
kulturystyka, więc nie wiem jakie konsekwencje ma dla kulturysty i wygladu jego ciala taka głodówka, ale pewnie Kain ma rację, że to dla kulturystów niewskazane(hmm, od razu pytam dlaczego?-zaciekawiło mnie to

)
Faktem jest też, że ilu ludzi-tyle zdań na temat głodówki-w końcu nie każdego leczy ten sam lek
P.S.a pozatym to trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj-proooszę

jeszcze tylko dzis i mam maturkę
smoczek
Zmieniony przez - smoczek w dniu 2002-06-05 07:37:16