Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak macie cos to dawajcie.
Jeszcze chcialem jedna rzecz zauwazyc, wiele osob wypowiada sie ze bez problemu poradzilby sobie z komandosem.
Nie jestem tego taki pewien. Szczegolnie gdy jest to komandos z G.R.O.M
W dodatku nie cwiczy tylko basjin, i combat tylko bjj. :)
Szacuny
6
Napisanych postów
422
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
818
ludzie no dla jaj napisalem, ze jestem szturmanem Gromu. przeciez wiadomo, ze gdybym byl to bym nie pisal, nie? chcialem tylko napisac cos ze wiem dosyc sporo o gromie, i renegata moze trzeba przeprosic za ta ostrosc ale w sumie taka prawda. przeciez koles to cie kladzie w 3 sek.
"dowódca z dziesięciu żołnieży wybiera jednego, z dziesięciu tysięcy jeden tysiąc"
Pamięci Janusza Kuliga- kibice/ In theory, there is no difference between practice, but in practice there is. Sorki za błąd:)
Szacuny
32
Napisanych postów
3395
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21099
Renegat nie mam nic ale mam pytanie. Co to za jednostka Czerwone Berety czy jest bardzo elitarna czy jaka?
Podobno biora tam tylko ochotnikow(?).
Dzieki
P.S. Jak bede cos mial to wrzucę.
Szacuny
6
Napisanych postów
773
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
24347
Renegat, gdybyś jeszcze jakimś cudem tego nie zrobił, to odwiedź stronę http://www.greendevils.com.pl , tem jest tego całkiem sporo i można poczytać ciekawe wypowiedzi.
Pozdrawiam
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
I znam te strone doskonale.
Kask a wiec sprawa ma sie tak.
W Polsce najbardziej elitarna jednostka specjalna ( jednoczesnie wojskowa jest G.R.O.M) jej istnienie mialo byc tajne
Co do czerwonych beretow. Ochotnicy ktorzy sie zglosza kierowani sie na selekcje...poddani sa ciezkiemu treningowi glownie testy sprawnosciowe, wytrzymalosciowe.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
chce zwrocic uwage. Ze taki komandos jest bardziej sprawny fizycznie. Wiem ze sa ludzie dluzej trenujacy, ale komandosow nie mozna lekcewazyc szczegolnie z G.R.O.M
oni sie szkola tylko do zabijania. Wyeliminowania przeciwnika, czasem obezwladniania. W dodatku nie sa tam tumany, ocenia sie ze znaja conajmniej dwa jezyki.
Kazdy ma jakas specjalizacje
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
pamietaj ze to bjj jest inne od wersji cywilnej.
Wystarczy wspomniec ze techniki BJJ przyswajali sobie żołnierze Marines Corps. Później Navy Seals, SWAT i FBI.