"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Szacuny
15
Napisanych postów
102
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
817
Przez długi czas nie poddawałam płatków owsianych żadnej obróbce i nic się nie stało. Nie otrujesz się, ale obserwuj organizm i jeśli zaczniesz mieć jakieś problemy z jelitami, jakieś bóle, źle będziesz się czuła itp. to po prostu je odstaw w tej postaci.
Szacuny
1012
Napisanych postów
5430
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
137205
Czym je namaczasz że nie smakują? Samą wodą, a próbowałeś mlekiem z dodatkiem rodzynek i cynamonu? No i tak jak wyżej, są inne płatki, spróbuj jaglanych, jęczmiennych, ryżowych
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
Szacuny
212
Napisanych postów
1557
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
24901
Co wy gadacie... Płatki owsiane mozna szamac na surowo, lece tak od 2 lat prawie i zero problemów żołądkowych oraz masa szła bardzo dobrze, na redukcji tez jem tak z rana i waga tez schodzi. Sprawdz na sobie czy beda problemy gastryczne jak nie to jedz i sie nie przejmuj :).