Szacuny
18
Napisanych postów
2730
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78145
Witam
Chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tym jedzeniem w DNT. Przykładowo robie mase +300 kcal to w DNT mam jeść tyle samo co w DT? Bo czytałem że można zmniejszać w te dni węgle żeby nie zalewało, jak tak to ile?
Pytałem o to w moim temacie w dziale junior, lecz nikt nie odpowiedział ;(
Z góry dziękuje za pomoc
Szacuny
80
Napisanych postów
9947
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
52544
Nie rozumiem jednego, na jaką cholerę chcesz obcinać blisko 800 kcal z węgli? Wtedy z Twojego bilans +300 zejdziesz na ujemny patrząc przez pryzmat dwudniowego zapotrzebowania. Kombinujesz, dla samego kombinowania, czy ma to mieć jakiś głębszy sens?
Poza tym, jesli chcesz solidnej odpowiedzi, wypadałoby wrzucic swoje dane, cel i diete, jesli nie cała, to chociaż zalozenie b/t/w/kcal.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Szacuny
18
Napisanych postów
2730
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78145
Chce obcinać żeby mnie mniej zalewało, a w DNT nie potrzeba chyba aż takiej ilości węgli, co do celu to chce nabrać masy(może być i powoli ale czystej masy; )
Szacuny
80
Napisanych postów
9947
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
52544
To zwiększ kaloryczność dnia treningowego, poprzez np. dodanie węgli w porze po treningowej i wtedy ucinaj w DNT. Tak, by zachować bilans dodatni w skali tych 2-3 dni przeplatanych dniem treningowym, z nietreningowym.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)