Co sądzisz o podpisaniu kontraktu K 1 z Tysonem.Myślisz ,że zobaczymy go w K1 ringu?
JEROME LE BANNER:Wszyscy mówią o tym kawał czsu.Tyso powinien w końcu podjąć decyzję.To dobra promocja ....ale uwierzę kiedy zobaczę go w ringu.
Wymienił trzech fajterów z którymi chciałby walczyć ..z Bobem Sappem,Rayem Sefo i z tobą
JLB:Nieżle.Tyson to wielkie nazwisko .To będzie wojna.
Spodziewasz spotkać się z nim podczas drugiego K1 GP w Vegas?
JLB:YEAH
Cy boisz się go?
JLB:Boję się tylko słabego przygotowania.
Co o zasadach.Podobno TYSON chce walczyć na zwykłych zasadach bokserskich?
JLB:Mógłbym zaakcepyować bokserskie zasady,ale gdy znalazł bym się w ringu to zrobiłbym co bym k***a chciał.

Walka pod regółami K1 byłaby lepsza biorąc pod uwagę wiarygodność K1?
JLB:Oczywiście.Ostatnio K1 było cyrkiem,gdzie jedyną rzeczą jaka miała znaczenie to sprzedaż biletów.Zamierzam wejść z nim do ringu i ludzie nie będą zawiedzeni.Wiem co będę robił. Będę się szkolił w Muay thay dalej i użyję swych kopnięć tak czy owak.Boks czy nie i tak go kopnę.
Mike Tyson to wielkie nazwisko.Nie walczyłeś wcześniej z kimś o takiej reputacji.Nie martwi cię to?
JLB:I don't give a fóck.

Czy tęsknisz do walki?
JLB:Nie mogę się już doczekać wejścia do ringu.To trwa za długo.Zaufałem doktorowi z Nicei i byłem w głębokim gównie z powodu tego.
Jak twoje lewe przedramię?
JLB:W porządku.
Czy przerwałeś treningi przez kontuzję?
JLB:Nie.Nie przerywałem treningu-kopania,ani też udeżania.Nie czuję już żadnego bólu.Miałem doskonałego hirurga.
Co mógłbyś powiedzieć swoim licznym fanom,żeby ich uspokoić?
JLB:Nie martwcie się wkrótce wrócę i dam z siebie więcej niż kiedykolwiek.
Japończycy chcieliby zobaczyć walkę LEBANNERTYSON 31 lipca .Co ty na to?
JLB:Świetnie.Nie ma problemu.Tyson próbował już uszu.Teraz będzie gryzł stopy rozmiar 12.

"Don't think; feel. It's like a finger pointing away to the moon.
Don't concentrate on the finger, or you will miss all the heavenly glory."
Bruce Lee in Enter The Dragon (1974)