Witam.
Posiadam tą 1,5kg bestię w zamrażalce - kupiłem świeżą żywą.
Jak wiadomo, jesiotra się nie skrobie gdyż nie ma on łusek tylko coś w stylu szkieletu.
Czy ktoś ma pomysł jak to fajnie przyrządzić?
W necie głównie z filetów, a ja nawet nie wiem jak się za nią zabrać.
Kiedyś jadłem filety to smakowało fajnie?
Miał ktoś z tą rybą coś wspólnego ?
Posiadam tą 1,5kg bestię w zamrażalce - kupiłem świeżą żywą.
Jak wiadomo, jesiotra się nie skrobie gdyż nie ma on łusek tylko coś w stylu szkieletu.
Czy ktoś ma pomysł jak to fajnie przyrządzić?
W necie głównie z filetów, a ja nawet nie wiem jak się za nią zabrać.
Kiedyś jadłem filety to smakowało fajnie?
Miał ktoś z tą rybą coś wspólnego ?