Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
71
miałem ten sam problem.raz drugi kupiłem tabletki nie bardzo działały.wyprodukowane w europie przestrzegam.
dopiero maxorman tabletki amerykańskie zadziałały.po 3 miesiącach brania 3cm na długość.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34742
Napisanych postów
25139
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282574
damstasko
Mam ogromny kompleks spowodowany wielkoscia mojego penisa, ktory jest mały Mam kompleks z poznaniem kobiety, nigdy z żadną nie spałem bo wstydzę się przed nią rozebrać. Czy jest jakiś sposób na powiększenie czy te wszystkie preparaty to ściema?
ściema i nie daj się nabrać na żadne reklamy . Nie dobieraj sobie do głowy bo kobiety nie lecą na penisa tylko na charakter ,wygląd jednak coraz częściej też na kasę więc jak już czymś ją oczarujesz to jak dojdzie do zbliżenia to powinno iść gładko , dobry sex to nie tylko penis i pochwa .
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
damstasko
Mam ogromny kompleks spowodowany wielkoscia mojego penisa, ktory jest mały Mam kompleks z poznaniem kobiety, nigdy z żadną nie spałem bo wstydzę się przed nią rozebrać. Czy jest jakiś sposób na powiększenie czy te wszystkie preparaty to ściema?
Facet znajdź psychoterapeute bo tu nie ma problemu z penisem tylko masz jakieś inne problemy które manifestują się tak a nie inaczej i musisz znaleźć przyczynę żeby sobie z tym poradzić