PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
"Co za ponury absurd… Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?". XD
Boże, spraw, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...:D
Quod me nutrit me destruit ;)
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
xapatanWłaśnie nie. Dużo lepiej sprawdzi się jogurcik o wyższej zawartości tłuszczu.Wszystko jedno jaka zawartosc tluszczu? Nawet te 0%?

"Co za ponury absurd… Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?". XD
Moderator działu Odżywianie
AaaarielkaaaaIm wyższą zawartość tłuszczu ma ten jogurt, tym mniejsze niebezpieczeństwo, że się w sosie zwarzy. :)Generalnie najpierw należy dodać trochę sosu do jogurtu w garnuszku, porządnie wymieszać i powoli wlać to do garnka stojącego na ledwo ciepłym palniku.
dokładnie tak samo robię, wpierw hartuję i nigdy się nie zważyło

Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
DJ_DoDoJasne, bo jeśli dodamy zimny jogurt do gorącej zupy/sosu, to dojdzie do denaturacji białek, więc trzeba go "zahartować", żeby nie powstały "farfocle".AaaarielkaaaaIm wyższą zawartość tłuszczu ma ten jogurt, tym mniejsze niebezpieczeństwo, że się w sosie zwarzy. :)Generalnie najpierw należy dodać trochę sosu do jogurtu w garnuszku, porządnie wymieszać i powoli wlać to do garnka stojącego na ledwo ciepłym palniku.
dokładnie tak samo robię, wpierw hartuję i nigdy się nie zważyło![]()