Szacuny
9
Napisanych postów
607
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8852
Siema, mam pytanie w sprawie johimbiny, czy ten srodek jest uznany jako doping, czy mozna go stosowac. Przejrzalem liste substancji zabronionych i nie moglem go znalezc, z drugiej strony na sterydy.net wymieniona jest johimbina wraz z czasem wykrywalnosci.
Szacuny
1
Napisanych postów
887
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7164
Geranium jako doping? Jest zakazane bo jeden matołek z drugim brali jako party pill/powder zabawki oparte na 1,3 do tego wypili co nieco i serduszka po wysiadały...
Szacuny
9
Napisanych postów
607
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8852
Nie tu nie chodzi o to, geranium jest na liscie srodkow dopingujacych od dawna za jego stosowanie na zawodach z kontrola antydopingowa jest dyskwalifikacja
Szukam informacji dotyczacych johimbiny na razie nic nie znalazlem, jesli ktos ma jakies aktualne info dot. statusu tej substancji to chetnie sie z tym zapoznam, dzieki
Zmieniony przez - filiadore w dniu 2012-08-24 12:50:36
Szacuny
9
Napisanych postów
607
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8852
Pytanie w zasadzie dwa w jednym jesli jest rozny status tych substancji, chodzi o te najbardziej dostepne w polsce np yohimbe swansona, czy yohimbine hcl z primaforce
Szacuny
13
Napisanych postów
770
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
30303
Kiedyś chciałem zakupić parę gram z laba, które zajmuje się produkcją takich substancji, ale się cykali. Jak to mi napisali - "nie bedzie bo to lekko kontrolowany towar".