Cześć czy można łączyć joszke z tabletkami ndri czyli na wychwyt zwrotny dopaminy bupropion. Wiem że bardzo dużo osób odnawia podczas brania SSRI, ale ciekawi mnie podczas brania ndri zaczął bym od 5mg dochodząc myślę do max 10mg okres brania max 5 tygodni. Pozdrawiam :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj,
Nie bardzo wiem, jakiej porady od nas oczekujesz w tym zakresie?
Niestety tutaj wszelkie formy stymulantów, w tym johimbina, moga negatywnie odbic sie na leczeniu. Osobiscie spotkalem sie z opiniami, ze zbyt duza dawka johimbiny nasila stany lekowe podczas jej dzialania z kolei w momencie, gdy jej dzialanie juz malaje, to powoduje stany obniżonego nastroju, depresyjne itd. Niestety bezpośrednia interakcja tutaj w neuroprzekazniki bedzie utrudniala ewentualne leczenie. Osobiscie bym sie strzymal
Nie bardzo wiem, jakiej porady od nas oczekujesz w tym zakresie?
Niestety tutaj wszelkie formy stymulantów, w tym johimbina, moga negatywnie odbic sie na leczeniu. Osobiscie spotkalem sie z opiniami, ze zbyt duza dawka johimbiny nasila stany lekowe podczas jej dzialania z kolei w momencie, gdy jej dzialanie juz malaje, to powoduje stany obniżonego nastroju, depresyjne itd. Niestety bezpośrednia interakcja tutaj w neuroprzekazniki bedzie utrudniala ewentualne leczenie. Osobiscie bym sie strzymal
2
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Ja biorę SSRI + przedtreningowo joszke i zero problemów. Możesz sobie spróbować ale początkowo w bardzo małej dawce, sprawdzisz jak reagujesz. Mnie bardzo małe dawki johy już mocno robią, więc biorę sobie 1/3 albo nawet 1/4 kapsułki rippera albo slim extreme i jest git.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Suplementacja dla osoby bardzo aktywnej fizycznie
Następny temat