Mam pytanie odnosnie judogi Mizuno. Czy model yawara jest tym najlepszym modelem?? I jeszcze mam pytanie o to rozmiary na zagranicznych stronach internetowych. Jak przeliczyć rozmiar z naszego (w cm) na tamte??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a ja mam norisa whit tiger olimpique i sie spodnie mi popruły, trenerowi tez. Mojej kumpeli sie zrobiła dziura w górze tam na boku na tym wycięciu, nie wiem jak to nazwać...
...
Napisał(a)
Isia,
Czy Ty planujesz zakup Mizuno?
Z jakiej strony www? Czemu akurat Mizuno?
Nie zebym sam nie chcial takiej szmatki .. jednak $$$ jest znaczna, niestety.
Czy Ty planujesz zakup Mizuno?
Z jakiej strony www? Czemu akurat Mizuno?
Nie zebym sam nie chcial takiej szmatki .. jednak $$$ jest znaczna, niestety.
...
Napisał(a)
tak chce mizuno!! Umówiłam sie z moja mamusia ze kupi ma najlepsz judoge mizuno jak bede miała pasek na świadectwie no i mam!! A polecasz jakś strone www ??
1
...
Napisał(a)
Tak model Yawara jest najlepszy. Jest bardzo lekki w porownaniu do Yusho i o wiele bardziej wytrzymaly. Yawara jest modelem stosowanym przez japonski team judo choc nosza oni rowniez model Yusho-zen-nippon 2 (ze wzgledu na wystepowanie wwersjach i kobiecych i meskich - nieco inny kroj).
Tabela rozmiarow wyglada tak:
151~160 - 2
157~166 - 2.5
165~170 - 3
166~176 - 3.5
172~179 - 4
175~182 - 4.5
178~184 - 5
179~185 - 5.5
181~187 - 6
Jesli decycujesz sie na kupno to pamietaj, ze mizuno sprzedaje modele wieksze, ktore kurcza sie po pierwszym praniu. Nie kupuj wiec o rozmiar wiekszego (ja mam 177 cm wzrostu i mam model Yusho o rozmiarze nr 4).
Milego noszenia "Yawary"
Tabela rozmiarow wyglada tak:
151~160 - 2
157~166 - 2.5
165~170 - 3
166~176 - 3.5
172~179 - 4
175~182 - 4.5
178~184 - 5
179~185 - 5.5
181~187 - 6
Jesli decycujesz sie na kupno to pamietaj, ze mizuno sprzedaje modele wieksze, ktore kurcza sie po pierwszym praniu. Nie kupuj wiec o rozmiar wiekszego (ja mam 177 cm wzrostu i mam model Yusho o rozmiarze nr 4).
Milego noszenia "Yawary"

1
SFD JUJITSU TEAM
"Saru mo ki kara ochiru"
...
Napisał(a)
http://catalog.mizuno.co.jp/media/images/feature/gif/judo_size_mizuno_a937.gif
tu masz dokladna tabele rozmiarow: wzrost/waga
tu masz dokladna tabele rozmiarow: wzrost/waga
SFD JUJITSU TEAM
"Saru mo ki kara ochiru"
...
Napisał(a)
Dzieki Kokeshi. Znasz może jakas stronke z tymi judogami z której sprowadzaja do polski??
...
Napisał(a)
Isia,
A to Mizuno jest rozprowadzane w Polsce? Pierwsze slysze, niestety.
O ile sie orientuje to zamawiac mozna.. lecz na wlasna reke. W dodatku europejski odzial Mizuno nie ma w ofercie Kimon do Judo......
A to Mizuno jest rozprowadzane w Polsce? Pierwsze slysze, niestety.
O ile sie orientuje to zamawiac mozna.. lecz na wlasna reke. W dodatku europejski odzial Mizuno nie ma w ofercie Kimon do Judo......

...
Napisał(a)
to i tak mam inna opcje. Mam ciocie w hameryce to do niej zamowie i mi przywiezie jesienia
!! Myślicie że do Polski mi wyslą??

...
Napisał(a)
Wysylka do polski jest tak samo prawdopodobna jak do USA (z Japonii).
Chyba ze w USA mozna mizuno dostac bez problemu, a tego nie wiem.
Chyba ze w USA mozna mizuno dostac bez problemu, a tego nie wiem.
...
Napisał(a)
Ja kupowalem Mizuno w Japonii w ich sklepie w Tokio. Akurat wtedy byla promocja i wszystkie modele kosztowaly o 10% taniej.
Na oficjalnej stronie Mizuno nie ma informacji o sprzedazy judogi w Europie lub Ameryce, ale w Ameryce sprzedaja Mizuno, ale chyba nie sa tam popularne. Poza tym cena jest wyzsza niz w Japonii o jakies 20$
Moze lepiej kupic Mizuno w jakims internetowym sklepie (na karte kredytowa)? Adresy sklepow internetowych wysylam ci na e-mail.
Na oficjalnej stronie Mizuno nie ma informacji o sprzedazy judogi w Europie lub Ameryce, ale w Ameryce sprzedaja Mizuno, ale chyba nie sa tam popularne. Poza tym cena jest wyzsza niz w Japonii o jakies 20$

Moze lepiej kupic Mizuno w jakims internetowym sklepie (na karte kredytowa)? Adresy sklepow internetowych wysylam ci na e-mail.
SFD JUJITSU TEAM
"Saru mo ki kara ochiru"
...
Napisał(a)
dzieki Kokeshi za maila!! jakoś sobie poradze. chyba bede musiała napisać do cioci...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czy moge odniesc obrazenia :)
Następny temat