Szacuny
28
Napisanych postów
57
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
500
Witam, po kilku tygodniach bólu gardła zaczeła mi dokuczać krtań. Czuje w szyi jakby ucisk i lekki opór przy przełykaniu śliny. Pozatym pojawiła się chrypka. Byłem u lekarza i dostalem jakis antybiotyk ale juz sie konczy a poprawy nie ma. Gorączki nie mam ani zadnych innych dolegliwosci typu kaszel, katar. Pale papierosy ale od 4 dni mam przerwe jednak silna wola mi sie konczy.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1
Witam. Ja mam problem tego typu ze nie mam ani kataru kaszlu goraczki a czuje bol z prawej i z lewej strony krtani i nad. tak przy dotykaniu czuje takie gulki ale nie mam chrypki co to moze byc
Szacuny
28
Napisanych postów
57
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
500
Dzieki za odpowiedz. Bede musial w koncu zrobić sobie dzień wolny i iść do tego specjalisty. Co do fajek to pale niewiele (paczka na 3 dni) wiec chyba nie ma to jakiegos wiekszego wpływu na moje zdrowie. Może ma ktos jakies wskazowki co to moze być? Migdały, jakaś narośl? Wydaje mi sie że skoro gorączki nie mam to zapalenie krtani odpada...
Szacuny
28
Napisanych postów
57
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
500
Pilem alkohol niewiadomego pochodzenia ale to raczej nie przez to bo byl niskoprocentowy. Podejzewam ze przyczyna jest ten przewlekly, nieleczony bol gardła.
Szacuny
133
Napisanych postów
7128
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24841
Prawdopodobnie jest to zapalenie krtani. I prawdopodobnie znając życie Lekarz przypisze Bioparox.
Czym dłużej zwlekasz z wizytą u Lekarza, tym większą Twoją niekorzyść, może dojść do zapalenia oskrzeli. Pzdr..
1
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Szacuny
28
Napisanych postów
57
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
500
Bylem u lekarza i przepisal AzitroLEK 500. Dzisiaj wzialem ostatnia tabletke a przełyk nadal scisniety. Zapalenie krtani wystepuje bez goraczki? Zadnego bolu nie odczuwam przy przelykaniu.
Szacuny
6
Napisanych postów
154
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7720
tak moze wystepowac bez goraczki
napisz cos wiecej.. kaszel? nadmierne wydzielanie sluzu?
aha pisales ze nie... wiec mi to nie wyglada na zapalenie krtani chyba ze cos ukrywasz;p Napisz wiecej co siedzieje bo sam ucisk przy przelykaniu to mi wychodzi na poparzenie
Zapalenie krtani zwykle czy przewlekle ma ciut wiecej objawow
Zmieniony przez - Ciastkoo w dniu 2009-05-20 00:51:06
Zmieniony przez - Ciastkoo w dniu 2009-05-20 00:52:06
Szacuny
28
Napisanych postów
57
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
500
NIe mam kaszlu, kataru, nic mi sie nie odbija, specjalnie zadna wydzielina tez nie spluwam. Po prostu czuje jakby mi sie przełyk zwęził. I do tego ta chrypka. Czytałem o jakis naroślach, torbielach czy cos takiego,moze to świnstwo mi wyroslo?