Witam, rok temu zacząłem mieć problemu z kręgosłupem, więc od roku nie ćwiczę na siłowni. Problem zaczął się gdy zacząłem odczuwać ból w prawym jądrze i pachwinach. Rok temu odwiedziłem lekarza, zrobiłem USG jamy brzusznej, lekarz rodzinny powiedział mi że mam powiększone węzły chłonne pachwinowe, przepisał jakieś leki i w sumie przeszło... Po roku spokoju niedawno zacząłem pracę sezonową w której trochę się naschylam, nadźwigam (do 20kg) i problem pojawia się gdyż strasznie pięką mnie pachwiny, do tego dochodzi ostre kłucie w tych okolicach, czy jest jakaś szansa abym przepracował tam całe wakacje w spokoju? leki przeciwbólowe trochę uśnieżają ból, ale nieznacznie, czasami nawet wcale...W piątek idę ponownie do rodzinnego...Powiedzcie co to może być, poradzcie coś proszę...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Niech zbada Cię lekarz urolog. Ponownie również usg j.brzusznej.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!