Witam, poszukuję klubu który szkoli zawodników pod kątem k1. Istnieje takowy w Lublinie? Widziałem k1-tc.pl lecz niewiem na który grafik patrzeć Muay Thai czy Kickboxing. Raczej wolałbym trenować bez łokci i kolan. Oraz czy jakiś klub k1 w Lbn jeździ na zawody w k1. Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie ma niestety w Lublinie klubu który szkoliłby tylko pod K1, dlatego musisz wybrać klub kick-boxingu albo muay thai, potrenować trochę i po jakimś czasie pojechać na zawody amatorskie. To co wybierzesz zależy tylko od Ciebie i od tego jak chcesz walczyć, dlatego zastanów się dobrze. Przejdź się po klubach i sam oceń. W niektórych sekcjach może być już za późno, jest już styczeń i grupy mają 4 miesiące treningów za sobą. Na Politechnice wczoraj ruszyła nowa sekcja kickboxingu, do której ja się zapisałem, miejsca są, także zapraszam.
...
Napisał(a)
Wiesz, trenuję od 10lat tkd itf, więc "jakies" drobne umiejętności mam, kopnac potrafie;p
...
Napisał(a)
na UP sporo realizuje sie holenderskiego K1, oprocz MT zastaniesz tam mocną górę, łapy na akceptowalnym poziomie ..
...
Napisał(a)
Na Politechnie jest K-1 i MuayThai i jak wyej na pisaen na UP tez jest duzo K-1, to juz zalezy od Ciebie gdzie chcesz sil sprobowac.
A holenderskie k-1 to jakie to??
Czyms sie rozni od K-1?
Bo dziwnie jest to napisane
Zmieniony przez - ThaiPL w dniu 2011-02-13 09:45:14
A holenderskie k-1 to jakie to??
Czyms sie rozni od K-1?
Bo dziwnie jest to napisane
Zmieniony przez - ThaiPL w dniu 2011-02-13 09:45:14
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!