Szacuny
119
Napisanych postów
28242
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
125433
Osobiście nigdy nie było mi dane używać ochraniacza na uszy, ale koledzy narzekali na wszystkie modele, których używali. Większość narzekała na dyskomfort w trakcie ćwiczeń i przesuwanie się w trakcie ćwiczeń.
Szacuny
1193
Napisanych postów
8529
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
108293
Siema,
od miesiąca chodzę na mma i czy możliwe żeby po tak krótkim czasie zaczął mi się robić kalafior? jakoś od tygodnia, może półtora lewe ucho mnie trochę bolało przy dotykaniu a od kilku dni zauważyłem lekką opuchliznę. Osobiście wydaje mi się ze po prostu jakaś ropa mi się zbiera czy inny syf i nie ma to nic wspólnego z treningami.
dam foto "zdrowego" ucha i tego na którym coś jest
Szacuny
8
Napisanych postów
3602
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
38012
Jesli bedziesz ciagle trenowal to tak :) Lepiej uwazaj bo mnie potem tak bolalo ze w nocy nie spalem i na treningach nawet w ochraniaczach nie moglem trenowac taki bol :) Jesli chcesz zeby przestal robic to chwilowa przerwa albo ochraniacze :)
Szacuny
1193
Napisanych postów
8529
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
108293
na długi czas bym musiał odpuścić treningi? kalafior sam w sobie mi nie przeszkadza jeśli chodzi o wygląd tylko żeby nie bolało ucho przy zasypianiu czy właśnie na treningu
Szacuny
8
Napisanych postów
3602
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
38012
Ciezko powiedziec. Dlugo na pewno nie:) Ale ja bym przerwy nie robil. Uwazaj na treningach na to ucho albo ochraniacz pozycz od kogos. Jak bedziesz teraz trenowal mocno to bedzie bolalo duzo bardziej:)
Szacuny
0
Napisanych postów
167
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
869
zrób przerwę bo ja nie robiłem, dopóki mnie tak nie bolało, że ciągle trzymania klepałem i jak bd czas to wkleję swoje nowe uszy to zobaczysz jakie to złe. Trenując tylko powiększasz kalafiora, a jak od razu dasz na luz, to będzie mniejszy. Wiem z autopsji.
Przerwa to GÓRA 2 tygodnie w zależności od wielkości kalafiora. Ja pierwszą miałem 2 tygodnie, a potem to jak od razu jak mi się zrobił odpuszczałem to 4 może 5 dni nie kulałem nic
Zmieniony przez - Szpasi w dniu 2012-04-07 21:58:36
Sakuraba pokonał Royca w 90 minut.
Turbo Dymo Man walzył z Gracie 135 minut.
Sakuraba zawstydził TurboDymoMena.
Szacuny
1193
Napisanych postów
8529
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
108293
w sumie tak jak wygląda na tej focie co wrzuciłem to we wtorek się zrobiło, mocno mi się wydaje że wtedy był już zauważalny, bo ucho bolało wcześniej. Kolejny trening mam we wt albo w czw dopiero więc coś może do tego czasu zejdzie, bo w sumie to malutki kalafiorek :D Więc będę miał przerwę 5-7dni, zależy kiedy pójdę.
Szacuny
1193
Napisanych postów
8529
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
108293
siema tamten stary obrzęk z ucha zszedł po kilku dniach przerwy od treningów ale pojawił się nowy o wiele większy. Wczoraj go ściągnąłem strzykawką ale praktycznie od razu zaczął nachodzić od nowa i teraz jest prawie takiej samej wielkości jak przed ściągnięciem. Po ściągnięciu krwi powinno się założyć opatrunek uciskowy tak? na ile czasu?? Wiem, że gdzieś tu było pisane o opatrunku po ściągnięciu ale nie chcę mi się przeglądać 30 stron,