Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4
cześć! Na pewno odradzam Ci fitness klub Ani Przybylskiej mieszczący się na Warszawskiej i Klonowej w Kielcach! Mają tylko do zaoferowania śmierdzącą, duszną i nieklimatyzowaną salę, na którą upychają tyle ludzi ile się da otwierając w porze jesienno - zimowej okno (można się zaziębić)! No i solarium mają do kitu ..byłam 6 razy i nic...!:/ ..straciłam tylko kasę.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8
przepraszam ale na Warszawskiej 154 nie ma juz klubu Ani Przybylskiej tylko jest Olgi Chainskiej i wcale tam nie smierdzi ani nic chodze tam na zajecia i jest bardzo fajnie jest mila atmosfera i wogole a jesli chodzi o solarium to sa nowe lampy 200W tez chodze i nie narzekam bo fajnie lapia:D:D:D polecam serdecznie :)
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
170
jest siłownia w kielcach ul.paderewskiego 24. Sam tam chodzę od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony ponieważ jest dużo sprzętu do ćwiczeń i bardzo miła atmosfera
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
168
Polecam fitness club Expert na Szczecińskiej,na terenie letniego basenu. Chodziłam tam w zeszłe wakacje i byłam bardzo zadowolona. Dają mega wycisk, a co za tym idzie, szybko pojawiają się efekty cwiczeń :)Naprawdę polecam :)
Szacuny
2
Napisanych postów
66
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
17340
Najlepsza siłownia w kielcach to McMichael , ul. Starowapiennikowa 42 , jest tu wszystko czego potrzeba do porządnego treningu , a do tego worki i ring. No i co najważniejsze niesamowita atmosfera:>