Szacuny
0
Napisanych postów
135
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1517
Witam , mam takie nietypowe pytanie .
Jaki powinien być komandos ? Czy powinien być napakowany i silny ?
Czy raczej powinien mieć spalony tłuszcz do zera i być zwinny ?
Mam zamiar iść do AT , lub jednostek specjalnych i nie wiem za bardzo w jakim kierunku ćwiczyć . Czy robić ostro masę i siłę czy raczej zająć się redukcją tłuszczu do zera i popracować nad zwinnością?
Szacuny
12
Napisanych postów
748
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10499
pytasz o szczytno??
hmm
są tam studia cywilne dla cywili.
czasy gdzie szło się do szczytna i wychodziło z podkomisarzem się skończyły na szczęście. zrobisz tam studia tak jak w każdej innej szkole ale policjantem po tym nie będziesz.
Szacuny
4
Napisanych postów
89
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12109
Aż ciśnie się na usta: skoro zadajesz takie pytanie, nie jesteś gotowy na odpowiedź... Cóż, mogę Ci co najwyżej polecić poczytanie książek o tej tematyce, oczywiście nie chodzi mi o książki fabularne. Zresztą zapewne po przeczytaniu tego ostatniego zdania się zniechęciłeś, więc może sobie daruj?
Szacuny
5
Napisanych postów
530
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2159
Dobra a teraz tak na serio. W WSO na kierunki aeromobilny i rozpoznanie (czyli kierunki którym najbliżej do sił specjalnych lub jak kto woli "komandosów") był limit wzrostu 185 cm i limit wagi 85 kg więc już znasz odpowiedź na pytanie czy w "komandosach" potrzebują koksów.
Szacuny
12
Napisanych postów
748
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10499
Mam zamiar iść do AT , lub jednostek specjalnych założe się ze ani o o tym pierwszym i drugim wiesz niewiele.
zresztą Twój wiek z profilu na to wskazuje
przeciez nie ważne jest czy jesteś gruby czy dopakowany...
masz spełniać pewne wymogi i tyle.
Szacuny
9
Napisanych postów
633
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5111
Za dużo CS,teraz masz 16lat i chcesz być komandosem a jeszcze kilka lat temu pewnie strażakiem..Wygląd się nie liczy a umiejętności i wiedza bo to życie a nie Amerykańskie filmy..
"Kto walczy - czasem przegrywa.
Kto nie walczy przegrywa zawsze"