Możecie mi napisać wszystkie wady kreatyny. Bo narazie to same zalety widziałem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nawadnia komorki efekt puchniecia - prz redukcji nie polecana (chyab ze jako antykatabolik 2-3 g /dziennie )
kazdy cykl daje mniej
nie mozna stosowac kreatyny przez caly czas
kazdy cykl daje mniej
nie mozna stosowac kreatyny przez caly czas
1
...
Napisał(a)
Słyszałem również że przy treningu z kreatyną dobrze jest brać coś na stawy (żeby nie dostać na przykład zapalenia czy czegoś takiego). Czy to prawda??
1
...
Napisał(a)
nie slyszalem o tym. ale to moze dalteog ze jako ze kreatyna jest przydatna przy cyklu silowym gdzie uzywa sie duzych obciazen ...
...
Napisał(a)
jedno sprostowanie.mozna brac kretke cały czas,ale 0,03g/na kg masy ciała
po za tym batman
wszystko(chyba)wymienił
pozdro
po za tym batman

pozdro
2
...
Napisał(a)
A wydzielanie sie w ogranizmie kreatyniny ? NIkt o tym nie wspomnial :). Po prostu przyspiesza wydzielanie moczu, czyli meczy nereczki a co za tym idzie latwiej o przeziebienie sobie ukladu moczowego bo jak wiadomo im czesciej go nawiadniasz tym latwiej moga dostac sie bakterie.
...
Napisał(a)
nie o to chodzi
jak bierzesz kretke to pijesz wiecej wody,a co za tym idziesz - wiecej szczasz
nerki sie nie meczą,poprostu sie filtrują
bóle mogą wystąpic przy małych ilosciac pitej wody
jak bierzesz kretke to pijesz wiecej wody,a co za tym idziesz - wiecej szczasz
nerki sie nie meczą,poprostu sie filtrują
bóle mogą wystąpic przy małych ilosciac pitej wody
1
...
Napisał(a)
wlasnie krete mozna brac caly cza 0,03g i z tym szcaniem to wlasnie dobrze, dlatego musisz wypijac duzo wody zeby przeczyscic nerki. Bo jak bys nic nie pil i nie szczal to by bylo jeszcze gorzej
!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!