Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Z jednej strony szkoda ze Najman wypadł bo chetnie bym zobaczył jak mu ktos wybija z głowy MMA ale z drugiej strony bardzo sie ciesze ze zobaczę swojego kumpla ponownie w ringu. Nie oszukjmy sie, Juras nie mogł sie do tego odpowiednio przygotować ale tak czy inaczej 3mam kciuki za nim :) widzimy sie na KSW :)
Szacuny
69
Napisanych postów
1815
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
35261
Zastąpili walkę która mnie w ogóle mnie nie interesowała, na walkę którą chętnie sobie obejrzę więc narzekać nie mogę. Inna sprawa że ja nie chciałbym na 3 tygodnie przed startem dostać telefon czy walczę.
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
Szacuny
4
Napisanych postów
372
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5754
a wie ktos cos o tym zawodniku, czy jest ,,stojkowiczem,, czy parterowcem?? dobrze by bylo zeby najman dostal kogos w stylu Malvina Manhoefa -czyli agresywnego uderzacza, bo jak dostanie parterowca/zapasnika to walka w kilka sekund przeniesie sie do parteru i najman by odklepal. a co do walki Jurasa to taka sama ciekawostka jak walka najmana bo juras jest medialny i rozpoznawalny ale i tak przegra i czy by sie przygotowywal 3 tygodnie czy 3 miesiace niestety, ale zycze mu powodzenia
Szacuny
5
Napisanych postów
1719
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8752
Melvin to nie miałby co z nimi(Najman, Juras) robić chociaż chciałbym zobaczyć jak ich demoluje. A z "polskich" zawodników to tylko Mamed byłby zawodnikiem który miałby po co do walki z melvinem wychodzić.