...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ogólnie gala dosyć dobra. Najmilej zaskoczył mnie (i Zikicia zresztą też - choć nie tak znowu miło
) Cipek - dobra stójka z fighterem preferującym tę właśnie płaszczyznę walki. Reszta walk jakoś szczególnie mnie nie zafascynowała. O Mamedzie - jego umiejętnościach i podejściu do pojedynków pisałem już w innych tematach więc wszystko w tej materii, tak że przebieg i czas trwania tego pojedynku w żaden sposób mnie nie zaskoczyły. Nie wiem dlaczego na wielu tak duże wrażenie zrobił pojedynek Janka z Valtonenem? Typowy przeciwnik "na odblokowanie", który w żadnej płaszczyźnie nie był w stanie mu zagrozić. Różal może mówić o sporym szczęściu, ale jego postawa po ogłoszeniu werdyktu to już najwyższa klasa
Szkoda że Bedorf nie mógł wystąpić, choć z drugiej strony Aschugbabjan raczej stanowiłby dla niego tylko tło
Mam nadzieję, że Coco pojawi się na 17 i da kolejny dobry pojedynek, ale ze zdecydowanie lepszym przeciwnikiem, niż wcześniej wspomniany Ormianin. Kornik do przodu, choć spodziewałem się po nim więcej. Pojedynek Pudziana pozostawię bez komentarza - temat i tak już wystarczająco "poleciał". Jedno jest pewne: chyba żaden inny sportowiec nie wywołuje (przynajmniej wśród Polaków) tak wielu sprzecznych emocji

"Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie"
...
Napisał(a)
Panowie, bez napinki bo będę banował
aczkolwiek merytorycznie Elbow ma rację - Valtonen może nie doprowadza fanów do szaleństwa efektownością ale jest solidnym zawodnikiem. Zdecydowanie nie ta półka co Soku, ale 1) przypominam, że Soku po początkowych efektownych zwycięstwach nad Lil Nogiem i Aroną, kiedy był typowany na czarnego Fedora raczej rozczarowywał formą.
2) Wręcz przed walką z Błachowiczem mówiło się, że John dostaje na podbudowanie kariery Soku bo to głośne nazwisko, za którym już nic nie stoi.
Materla vs Kułak - obstawiałem Kułaka, ale po KSW 16 moja prywatna szala przesunęła się w stronę*****o. Tak czy inaczej czekam na tę walkę

aczkolwiek merytorycznie Elbow ma rację - Valtonen może nie doprowadza fanów do szaleństwa efektownością ale jest solidnym zawodnikiem. Zdecydowanie nie ta półka co Soku, ale 1) przypominam, że Soku po początkowych efektownych zwycięstwach nad Lil Nogiem i Aroną, kiedy był typowany na czarnego Fedora raczej rozczarowywał formą.
2) Wręcz przed walką z Błachowiczem mówiło się, że John dostaje na podbudowanie kariery Soku bo to głośne nazwisko, za którym już nic nie stoi.
Materla vs Kułak - obstawiałem Kułaka, ale po KSW 16 moja prywatna szala przesunęła się w stronę*****o. Tak czy inaczej czekam na tę walkę
skumulowałem w sobie całą energię i zaj***** mu z całej siły
bramkarz jednej z łódzkich dyskotek
...
Napisał(a)
Materla vs Kułak to będzie dobry fight, kto wygra zmierzy się z Mamedem wcześniej czy później
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
tak w temacie

Zmieniony przez - w0jt w dniu 2011-05-23 22:28:31
Business as usual
...
Napisał(a)
@Manieqq, Valtonen to dla ciebie kelner ? W takim razie Juras to zamiatacz podłogi ;/
A to kim Juras jest wg ciebie? Ani w mma ani w stylach uderzanych nic tak naprawde nie osiagnal. Gdyby nie to ze to kolega z forum bylby uznawany za kelnera.
Witam.
A to kim Juras jest wg ciebie? Ani w mma ani w stylach uderzanych nic tak naprawde nie osiagnal. Gdyby nie to ze to kolega z forum bylby uznawany za kelnera.
Witam.
Mój blogasek
http://prawdziwytrening.blox.pl/html
...
Napisał(a)
Cipek raz już kułaka udusił, czekam na powtórkę 

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/pater007_every_day_makes_a_difference-t999129.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
KSW 16 - LIVE
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8