Szacuny
3124
Napisanych postów
22804
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
208988
No dla mnie też nie, nie mają już chyba kogo ściągać. No, ale i tak rozreklamują to Januszom jakby to była najważniejsza walka w historii świata. Trzeba przyznać, że "włodarze kaeswu" świetnie nakręcają makaron na uszy.
Szacuny
430
Napisanych postów
751
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7368
georgu
Jakoś tak dla mnie walka bez efektu łał
Dla mnie również. No ale dośc zrozumiałe wydaje się że musza Narkunowi ostrożnie dobierać przeciwników teraz. By ten pas przy sobie mógł choć troche przytrzymać. Takie są bynajmniej moje odczucia.
Szacuny
3430
Napisanych postów
9309
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
93111
Dla mnie KSW zrobiło duży błąd, że nie daje freakow i normalnych zawodników na jednej gali. Gala sprzeda się słabo.
Słuchają takiego Rozala, który narzekał, że freaki są na gali i są wyżej w rozpisce niż inni zawodnicy, a to właśnie dzięki freakom zwykli zawodnicy zdobyli popularność.
Dawniej Agares25. Na forum od 2013. Twój lęk zniknie, jeśli jesteś w stanie zaakceptować największe cierpienie Nie jesteśmy niewolnikami losu, jesteśmy niewolnikami własnego umysłu. Godzina cierpienia zawiera w sobie więcej prawdy niż cały rok zadowolenia.
Szacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Dla mnie spoko, że jest podział jakiś. Jak ktoś chce oglądać nafuranego Popka co wygląda jak świnia, to niech ogląda, ale nie podpinajmy tego pod sport.
Szacuny
3430
Napisanych postów
9309
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
93111
Gdyby właściciele KSW też tak myśleli i nie wzięli na galę KSW Pudziana i Najmana to pewnie mało kto wiedziałby kto to jest Mamed, a galę organizowaliby w Ciechocinku.
1
Dawniej Agares25. Na forum od 2013. Twój lęk zniknie, jeśli jesteś w stanie zaakceptować największe cierpienie Nie jesteśmy niewolnikami losu, jesteśmy niewolnikami własnego umysłu. Godzina cierpienia zawiera w sobie więcej prawdy niż cały rok zadowolenia.
Szacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Akurat Pudzian to sportowiec z krwi i kości... Może nie mistrz MMA, ale jednak sportowiec. To samo można powiedzieć o Kołeckim. Co do takich freaków nie mam nic przeciwko. Nawet Szostaka zniosę. Ale nie Popka