Witam mam pytanie dotyczące tego czy osoba ze wzrostem koło 200cm i wagą 75kg może zacząć uprawiać Kalistenikę,Street Workout czy raczej nie. W przeszłości ćwiczyłem 1-3 lata tę forę treningu (w wieku koło 14 lat) lecz przestałem i nie ćwiczę jej od około 3lat. Pytam by dowiedzieć się odpowiedzi na temat statyki gdyż z dynamiką na pewno będą duże problemy między innymi z drążkiem. Chciałbym też wiedzieć czy może zajść u mnie jakaś większa hipertrofia ,, i jeśli to możliwe dowiedzieć się ile lat zajęłoby mi dojście do jakiejś dobrej formy względem umiejętności i sylwetki jeśli to możliwe ,, . I czy mógłby ktoś podsunąć mi przykładowy plan dla początkującego z podziałem ćwiczeń push i pull. Za odpowiedź Dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Kalistenika / Street Workout - zdjęcia
- Kalistenika/street workout - początkujący (POMOC)
- Kalistenika Street Workout - Drążek Domowej Roboty
- Najgłupsze sposoby na budowanie masy: kalistenika, street workout
- [S] Książki kalistenika, street workout, crossfit, Paul Wade, Olivier Lafay
- Kalistenika, street workout w domu
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
trenować można, a co osiagniesz to od Ciebie zalezy, mozesz trenować 5 lat i nic z tego nie bedzie jak bedziesz na odwal to robił.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!