Szacuny
1
Napisanych postów
200
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1315
Trzeba wziąć po uwagę, że jest to tylko i wyłączne wiarygodne wtedy jak odziedziczymy wzrost po rodzicach. Nie muszę chyba przypominać, że genetyka jest nieprzewidywalna i możemy odziedziczyć po dziadkach etc.
Mnie wyszło 2 cm więcej.
Może jeszcze podskoczne, bo proces rośniecia kończy się po 25 roku życia. Ale to już są skrajne przypadki i najczęściej jest to wiek 21-22 lat. Zdr. i bez pretensji..
Szacuny
4
Napisanych postów
154
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5895
Trzeba wziąć po uwagę, że jest to tylko i wyłączne wiarygodne wtedy jak odziedziczymy wzrost po rodzicachdla mnie to nie jest dobry wyznacznik wiarygodności. Mi co prawda wyliczyło, że powinienem mieć 176 cm (różnica 1 cm w moim wypadku) według tego wyniku obliczenia wzrostu (więc tu się można zgodzić), ale mój starszy brat jest sporo niższy od wyniku tegoż samego wyznacznika, który w tym przypadku nie zdał egzaminu. Jeden trafi inny nie.
Szacuny
14
Napisanych postów
1159
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13295
mam 179 wyszlo 190 przeciez ja moge taki kalkulator napisac na dlugosc penisa bo przeciez to tez niby jest uwarunkowane genetycznie tylko na jakiej podstawie ? dlugosc dziadka + dlugosc ojca dzielona na 2
głupota
Zmieniony przez - bananaya w dniu 2009-08-24 22:48:43
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
19
mi wyszlo 188 i sądzę że to możliwe bo zazwyczaj dzieci są wyżsi od starych , (akurat teraz takie pokolenie , z 14-15 moze 15-16 mozna przybrać nawet 20 cm , (srednio ) ewentualnie 15-30 zależy ile rozciagania zdrowej żywności , doboru białka witamin i zdrowego trybu życia , jakbym sie postarał to może bym miał ponad 190 , choć wyliczyło mi 188 , ale nie można brać tego za wiarygodne , ale najwyżej w przybliżeniu .
Szacuny
1
Napisanych postów
78
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
617
No ładnie :P
Siostrze zawyżyło aż o... 9.5 cm. Ja mam 15 lat 171.5cm i jestem dosyć mocno rozwinięty(owłosienie już jest dosyć mocne, chociaż może być jeszcze mocniejsze, po tacie) to musiałbym urosnąć jeszcze 14 cm. W 3-6 lat w najlepszym wypadku. Z tym, że mój wzrost już jest dosyć unormowany i skok wzrostu już miałem (6 klasa podst - 1, gim). Chociaż kto wie, słyszałem, że są możliwe nie jednokrotne skoki wzrostu. Może będę miał jeszcze jeden skok.(tato urósł ponoć jeszcze po ślubie ) Zobaczymy :)
Jak myślicie, dociągnę chociaż do 180, bo zawsze miałem kompleksy na tym punkcie :P