http://chojnydabrowa.pl/zloty-belfer-2012/ PROSZE GLOSUJCIE NA MICHALA BIALASA TO WAZNE
...
Napisał(a)
Witam, poczytałem trochę tematów i doszedłem do wniosku, że przetworzone produkty typu wędliny są niedobre dla mojego rodzaju budowy (ektomorfik) Mam więc pytanie do osób, które się na tym bardziej znają. Czym mogę zastąpić wędliny, jakimiś pieczeniami itp? Dodam, że bardzo nie lubię ryb : )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak masz wędzarnie to własnej roboty wędzona szynka z wieprzowiny, pierś z kuraka pokrojona w trochę grubsze plastry w przyprawach usmażona :)
...
Napisał(a)
śmiało możesz upiec kawał mięcha i potem sobie kroić 

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Dobra wędlinka nie jest zła ale jeśli wiesz że ktoś to dobrze robi i nie wałkuje.
Na szybko to ugotować piers zamarynowaną w przyprawach i kroić w plasterki a tak to można sobie upiec jakiś boczek, karkówkę i na jakis czas starczy, też nieraz rozklepuje pierś smarze na teflonie wysmarowanym tłuszczem czy spryskanym pamem i daje w kanapkę z jakimś serem, warzywami.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-06-22 20:50:28
Na szybko to ugotować piers zamarynowaną w przyprawach i kroić w plasterki a tak to można sobie upiec jakiś boczek, karkówkę i na jakis czas starczy, też nieraz rozklepuje pierś smarze na teflonie wysmarowanym tłuszczem czy spryskanym pamem i daje w kanapkę z jakimś serem, warzywami.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-06-22 20:50:28
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Mięso w każdej formie - pieczone, smażone, grillowane, jak nie zrobisz będzie okej. Jednak pieczony schab czy karkówkę możesz zrobić od razu na dłuższy czas i będzie dobrze smakować.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Ja gotuje pierś albo schab i kroje do kanapek. Dawniej dawalem twaróg ale teraz odsyawilem nabiał. Ewentualnie dobta pewna wiejska lub salceson. do pracy robię taka kanapke 50 żytniego 30 schabu 20pomidora 20 ogórka 15cebuli 15 rzodkiewki 20 pekińskiej 55 jaja na twardo. Wypas ale duza kanapka wychodzi
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2016-06-22 21:11:50
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2016-06-22 21:11:50
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
ja robię sama kupuje np pierś z kurczaka marynuje w papryce, czosnku,bazylii i piekę w piekarniku podobnie robię karkoweczke także takie domowe wędlinki też są ok :)
...
Napisał(a)
Na szybko można też wykorzystać jajka - ugotowane i pokrojone lub omlet (może być z jakimiś dodatkami - pieczarki, warzywa) - ostudzić, przekroić i wsadzić w kanapkę.
Od czasu do czasu można sobie samemu robić serek typu Almette z odrobiną jogurtu czy śmietany z różnymi dodatkami - chrzanem, szczypiorkiem, na słodko itp.
Od czasu do czasu można sobie samemu robić serek typu Almette z odrobiną jogurtu czy śmietany z różnymi dodatkami - chrzanem, szczypiorkiem, na słodko itp.
...
Napisał(a)
Każdym innym źródłem białka: różnego rodzaju mięsa, ryby, jaja, nabiał.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!