Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Karate+fitness

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4648

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez F|re z działu Szatnia.
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51928 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Co uwazacie na temat stylu karate TSUNAMI?Czy jest to wg Was faktycznie udana zbitka kilka stylow, zupelnie nowy styl czy po prostu chlam?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1471 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 26792
dobrze ze odswiezyli bo tego jeszcze nie widzialem hehehe, co za kolesie, zeby fragmenty kata stosowac w walce , niech im to na zdrowie wyjdzie...
z tymi smiesznymi blokami i pokracznymi pozycjami w kata

netfan

netfan

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51928 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Karate Tsunami zostalo wymyslone jako "socjalistyczne karate" przez oficera SB zajmujacego sie inwigilacja srodowisk sztuk walki, porucznika m****a. Posiadal on zolty pasek schotokan, a dzis ma... 10 dan. To chyba mowi wszystko.

Paweł Ziółkowski
http://czarnypas.gr.pl/bjj
Mata jest mym kościołem, parter moim niebem, Brazylijskie jiu-jitsu moją religią.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jakryc ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 13874 Wiek -4055 dzień Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 158206
taak, twórcy Tsunami mieli fajny patent: ponadawali sami sobie n-te dany, szłyszałem, ze nawet ich ówczesna sekretarka miała któregoś tam dana...:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 131 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 1929
hehe to tak jak pszczynska szkola walki.
dzisiaj na treningu bjj prowadzacy opowiedal "anegdoty"
z zycia miszczow PSW. jeden ma 2 dan, stoi na bramce w lokalnym burdelu, i w ciagu dwoch lat zaliczyl kilkanscie nokautow (swoich oczywiscie)

Never give up!

Never give up!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Moglbys troszke konkretniej Boruta?Sam trenowaem tsunami przez 5 dlugich lat, bioac udzial w 3 zgrupowaniach ktore prwadzil renshi m****.Zdobylem w tym stylu 1 dan i nikt mi niczego "ot tak"nie dal. Warto zauwazyc iz Tsunami wykorzystuje najciekawsze elementy z kilku stylow badz tez wypelnia niedociagniecia w nich powstale.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 131 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 1929
no tak....
ale czy nie uwazasz za dziwne ze trenowales piec lat i zrobiles dana. wiesz ile trzeba trenowac inne style karate zeby miec pierwszego dana. ja juz nawet nie mowie o regulaminowym przymusie, ale jak ktos nie jest karate kidem
to nie ma fizycznej mozliwosci zeby to zrobic w takim okresie. oczywiscie nie watpie ze po 5 latach intensywnego treningu mozna spelnic wymagania egzaminacyjne na jedynke
ale co to ma wspolnego z realnym zastosowniem.

Never give up!

Never give up!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Czy moglibyscie poza tym sie wypowiedziec co i dlaczego warto trenowac? Mieszkam teraz w Niemczech-Tsunami tu po prostu nie ma, gdyz zostal stworziny w PL. Jest beznadziejny shotokan gdzieniegzie kyokushin kickboxing ale tak naprawde to chyba nie znalazlem tego czego szukam.Przejrzalem strone Boruty i dlaczego ten Bjj jest taki"swietny"to dalej nie wiem.wiadomo ze kazdy obstaje przy "swoim"stylu ale bez przesdy...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Obejrzyj UFC.

Paweł Ziółkowski
http://czarnypas.gr.pl/bjj
Mata jest mym kościołem, parter moim niebem, Brazylijskie jiu-jitsu moją religią.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
moment moment pop pierwsze to nie mowie wcale ze tsunami jest wspaniale, a po drugie to nie widze nic ciekawego w uprawianiu kick boxingu z turasami ktorzy w sparingach wykorzystuja zero powtarzam ZERO techniki.A uliczna nawalanke to i tak uskuteczniam z turkami (i niestety oni ze mna na ulicy Tu kick i thai boxing rozni sie od tego u nas.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
A jaki pasek mial m**** to jest malo istotne bo tematu samego Ryska nie poruszam.a poza tym bruce czy widziales chodziasz ktores z kata tsunami ?chocby najprostsze kumo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
napisz cos wiecej o tych turkach,

mnie kiedys 2 chcialo przestraszyc ale udalo im sie tylko rozbawic

moro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Vanderlei da Silva

Następny temat

czym wypchac worek?

Alldeynn
Polecane artykuły