Co uwazacie na temat stylu karate TSUNAMI?Czy jest to wg Was faktycznie udana zbitka kilka stylow, zupelnie nowy styl czy po prostu chlam?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
dobrze ze odswiezyli bo tego jeszcze nie widzialem hehehe, co za kolesie, zeby fragmenty kata stosowac w walce
, niech im to na zdrowie wyjdzie...
z tymi smiesznymi blokami i pokracznymi pozycjami w kata
netfan

z tymi smiesznymi blokami i pokracznymi pozycjami w kata

netfan
netfan
...
Napisał(a)
Karate Tsunami zostalo wymyslone jako "socjalistyczne karate" przez oficera SB zajmujacego sie inwigilacja srodowisk sztuk walki, porucznika m****a. Posiadal on zolty pasek schotokan, a dzis ma... 10 dan. To chyba mowi wszystko.
Paweł Ziółkowski
http://czarnypas.gr.pl/bjj
Mata jest mym kościołem, parter moim niebem, Brazylijskie jiu-jitsu moją religią.
Paweł Ziółkowski
Mata jest mym kościołem, parter moim niebem, Brazylijskie jiu-jitsu moją religią.
...
Napisał(a)
taak, twórcy Tsunami mieli fajny patent: ponadawali sami sobie n-te dany, szłyszałem, ze nawet ich ówczesna sekretarka miała któregoś tam dana...:)
...
Napisał(a)
hehe to tak jak pszczynska szkola walki.
dzisiaj na treningu bjj prowadzacy opowiedal "anegdoty"
z zycia miszczow PSW. jeden ma 2 dan, stoi na bramce w lokalnym burdelu, i w ciagu dwoch lat zaliczyl kilkanscie nokautow
(swoich oczywiscie)
Never give up!
dzisiaj na treningu bjj prowadzacy opowiedal "anegdoty"
z zycia miszczow PSW. jeden ma 2 dan, stoi na bramce w lokalnym burdelu, i w ciagu dwoch lat zaliczyl kilkanscie nokautow

Never give up!
Never give up!
...
Napisał(a)
Moglbys troszke konkretniej Boruta?Sam trenowaem tsunami przez 5 dlugich lat, bioac udzial w 3 zgrupowaniach ktore prwadzil renshi m****.Zdobylem w tym stylu 1 dan i nikt mi niczego "ot tak"nie dal. Warto zauwazyc iz Tsunami wykorzystuje najciekawsze elementy z kilku stylow badz tez wypelnia niedociagniecia w nich powstale.
...
Napisał(a)
no tak....
ale czy nie uwazasz za dziwne ze trenowales piec lat i zrobiles dana. wiesz ile trzeba trenowac inne style karate zeby miec pierwszego dana. ja juz nawet nie mowie o regulaminowym przymusie, ale jak ktos nie jest karate kidem
to nie ma fizycznej mozliwosci zeby to zrobic w takim okresie. oczywiscie nie watpie ze po 5 latach intensywnego treningu mozna spelnic wymagania egzaminacyjne na jedynke
ale co to ma wspolnego z realnym zastosowniem.
Never give up!
ale czy nie uwazasz za dziwne ze trenowales piec lat i zrobiles dana. wiesz ile trzeba trenowac inne style karate zeby miec pierwszego dana. ja juz nawet nie mowie o regulaminowym przymusie, ale jak ktos nie jest karate kidem
to nie ma fizycznej mozliwosci zeby to zrobic w takim okresie. oczywiscie nie watpie ze po 5 latach intensywnego treningu mozna spelnic wymagania egzaminacyjne na jedynke
ale co to ma wspolnego z realnym zastosowniem.
Never give up!
Never give up!
...
Napisał(a)
Czy moglibyscie poza tym sie wypowiedziec co i dlaczego warto trenowac? Mieszkam teraz w Niemczech-Tsunami tu po prostu nie ma, gdyz zostal stworziny w PL. Jest beznadziejny shotokan gdzieniegzie kyokushin kickboxing ale tak naprawde to chyba nie znalazlem tego czego szukam.Przejrzalem strone Boruty i dlaczego ten Bjj jest taki"swietny"to dalej nie wiem.wiadomo ze kazdy obstaje przy "swoim"stylu ale bez przesdy...
...
Napisał(a)
Obejrzyj UFC.
Paweł Ziółkowski
Paweł Ziółkowski
...
Napisał(a)
moment moment pop pierwsze to nie mowie wcale ze tsunami jest wspaniale, a po drugie to nie widze nic ciekawego w uprawianiu kick boxingu z turasami ktorzy w sparingach wykorzystuja zero powtarzam ZERO techniki.A uliczna nawalanke to i tak uskuteczniam z turkami (i niestety oni ze mna
na ulicy Tu kick i thai boxing rozni sie od tego u nas.

...
Napisał(a)
A jaki pasek mial m**** to jest malo istotne bo tematu samego Ryska nie poruszam.a poza tym bruce czy widziales chodziasz ktores z kata tsunami ?chocby najprostsze kumo?
...
Napisał(a)
napisz cos wiecej o tych turkach,
mnie kiedys 2 chcialo przestraszyc ale udalo im sie tylko rozbawic
moro
mnie kiedys 2 chcialo przestraszyc ale udalo im sie tylko rozbawic
moro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!