Szacuny
22
Napisanych postów
562
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
9994
Ma ktoś do polecenia dobrego kardiologa, który dobierze odpowiednią profilaktykę na nadciśnienie? A jakby komuś to już ogarniał pod saa to już wgl bajka.
Pozdrawiam
Szacuny
21
Napisanych postów
1
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
211
Teodorrr
Ma ktoś do polecenia dobrego kardiologa, który dobierze odpowiednią profilaktykę na nadciśnienie? A jakby komuś to już ogarniał pod saa to już wgl bajka.
Pozdrawiam
Ja chodzę do kardiologa na Samolotową 9A i jestem zadowolona :) Facet młody, można spokojnie o wszystkim pogadać i jego rady to nie jest po prostu "nie trenuj".
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Z taką gadką to zawsze ciekawiło mnie. Przychodzi wysportowany człowiek z jakimś problemem to słyszy przestań trenować. A jak przychodzi ktoś kto w ogóle nic nie robi i dokładnie z takim samym problemem to dostaje leki i poradę że ma zacząć coś trenować.
Szacuny
21
Napisanych postów
1
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
211
Prawda? Ja z powodu niskiego tętna spoczynkowego trafiłam do kardiologa. Ten z Samolotowej po wykonaniu badań (standardy: echo, holter, próba wysiłkowa) stwierdził, że wytrenowanie i tyle, a na wszelki wypadek dał skierowanie do Instytutu Kardiologii. Poszłam z ciekawości licząc, że jako ośrodek w części naukowy, może się czegoś ciekawego dowiem. Ile ja się tam nasłuchałam: "pójdzie Pani na fitness, ale proszę nie dźwigać", "90% naszych pacjentów to sportowcy" itd....