Obiło mi sie cos o uszy ze Alexander Karelin przegrał z jakims Amerykaninem. Mozliwe ze to nie prawda i jesli tak jest to prosze o usuniecie tego artykulu, i nie przenoszeniu go do szatni itp. W celu kompromitacji mojej osoby. Jesli jednak przegrał, to chcialbym zebyscie przyblizyli mo sylwetkę Zawodnika ktory z nim wygrał.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na olimpiadzie wtopil.Amerykanim z tego co pamietam byl strasznie pasywny ale podczas jakiejs pkt karnej miał klamre na Karelinie.Karelin ja zrywał mimo ostrzeżeń i dostał pkt karny.I to wszystko.
Ps.Mam nadzieje ze dobrze to pamietam heeheh
Ps.Mam nadzieje ze dobrze to pamietam heeheh
...
Napisał(a)
Prawie 4 lata po fakcie sie dowiedziales 

nie ma ch..a na Mariole,na pierwszej fotce za ch..a nie ma 43 w lapie,wyglada na niej jak zwykly gimnazjalista z gimbusa.-
Powiem tylko tyle że gdyby trzoda chlewna miała taką genetyke jak ty to bym został jej chodowcą.
-
a tak poza tym to dzisiaj chleje oj masakra bedzie juz czuje ze bede zygac i bedzie mi nieraz niedobrze
...
Napisał(a)
mogli byście napisać coś więcej o tym Amerykaninie i zdjęcie dać
bo pozatym że wygrał z Karelinem to nic o nim nie wiem :-/

...
Napisał(a)
gruby byl, nic nadzwyczajnego, strasznie pasywna walka nie warto sie tym podniecac
.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!