Szacuny
3313
Napisanych postów
72175
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
459106
Jako że Karol ma ponad 30 startów w swojej karierze, nie mam możliwości opisania ich wszystkich.
Waga poza sezonem : 125 / waga startowa : 100kg
wzrost : 178
Mistrz Irlandii open
Mistrz International Grand Prix Malta 2015/2016
Medalista Mistrzostw Europy w kat do 100kg
Zwyciezca Overall na Diamond Cup 2016 - zdobycie karty Pro
Karol prowadzi również swój kanał na yt i rozwija go bardzo szybko. Świetne filmy, trochę humoru, treningi , imprezy czyli trochę z życia zawodnika rangi Pro.
i wiele wiele innych!
Zmieniony przez - gienus12 w dniu 2017-04-30 11:47:16
Szacuny
3313
Napisanych postów
72175
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
459106
Mnie też to zaskoczyło , w tym wieku tyle pary :), czyli jakieś tam predyspozycje od początku były , ale uparty z niego "skvrwysyn" był i zrobił mega sylwetkę przez lata jak to się mówi, prób i błędów .
Szacuny
13
Napisanych postów
697
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
21813
Jeszcze przy kurzej klatce piersiowej czy jak to tam mowia.. ogolnie sledzac historie starych kulturystow (no ten za stary nie jest :D) ale jeszcze pare dobrych lat temu to wiekszosc mowiac o swoich wynikach silowych bije zdecydowanie dzisiejszych zawodnikow jak i tych ktorzy po prostu cwicza! Fakt ze wspominaja ze to przez brak wiedzy i konczylo sie przetrenowaniem a nawet brakiem rozwoju sylwetki to sila byla gigantyczna... ostatnio ogladalem filmik Jacka Jablonskiego rowniez wspominal o swojej sile :) czasem zastanawiam sie czy dzisiejsza mlodziez nie cwiczy za malo... dieta dietą, suple suplami, ale jak to mowili na kanale z Wardemarem Nolem ze trening na 1 miejcu, dieta suple i srodki tez 100% jak sie chce byc mistrzem ale przede wszystkim trening. Kiedys cwiczyli po nawet 4-5 godzin dziennie WOW, teraz mowi sie ze okolo godziny to odpowiedni czas dla początkujących i średniozaawansowanych, tyle ze 1 zrobi 4 cwiczenia na partie w tym czasie a 2 np 2... kiedyś nie patrzyli na czas tylko napierdzielali nawet bez planu, az czasem mam chec czegos takiego sprobowac :D