Przypomnialo mi sie ze jak bylem maly to mama robila mi taka kaszke. Chcialem zapytac co sadzicie o takim produkcie w diecie na redukcje tkanki tluszczowej. Jesli moze byc to mam ja szamac rano czy moge wieczorem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
niema laktozy tylko ma wysokie ig
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
laktoza to przeciez dwucukier... na pewno jest w kaszy mannej???
a co powiecie nt. zacierki ?? (makaron polski wzbogacony w białeczko) <-- je sie ją z mlekiem
a co powiecie nt. zacierki ?? (makaron polski wzbogacony w białeczko) <-- je sie ją z mlekiem

...:::SFD FighT CluB:::...
ELICIARZE NASZYCH ZDJĘĆ: Veter, PePoNeNt & Crombie ich ocena = dobro najwyższe
SpecjALista w Dziale Nasze Zdjęcia, MODERATOR Działu POLITYKA na insomnia.pl
...
Napisał(a)
ja ostatnio sobie zrobilem kasze manne,calkiem spoko, ale bez smaku
a wlasnie mam jedno pytanko, kupilem tez platki ryzowe w 100g znajduje sie 80ww i 8b ale w 100gramach platkow ugotowanych gotowych do zjedzenia czy 100gramach platkow suchych ktore sa w tym opakowaniu ???
jakbym mial zjesc niemal polowe paczki to bym musial srac pod siebie, bo te platki to zwiekszaja objetosc i gestnieja po przygotowaniu

a wlasnie mam jedno pytanko, kupilem tez platki ryzowe w 100g znajduje sie 80ww i 8b ale w 100gramach platkow ugotowanych gotowych do zjedzenia czy 100gramach platkow suchych ktore sa w tym opakowaniu ???
jakbym mial zjesc niemal polowe paczki to bym musial srac pod siebie, bo te platki to zwiekszaja objetosc i gestnieja po przygotowaniu
...
Napisał(a)
ja jem cale opakowanie z litrem mleka czyli 200g platkow nieboj sie dasz rade trzeba miec tylko spust do jedzenia

...
Napisał(a)
i sie nie zesrac gulaga 

...:::SFD FighT CluB:::...
ELICIARZE NASZYCH ZDJĘĆ: Veter, PePoNeNt & Crombie ich ocena = dobro najwyższe
SpecjALista w Dziale Nasze Zdjęcia, MODERATOR Działu POLITYKA na insomnia.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!