Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Moderator działu Odżywianie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Dudee - zapotrzebowanie musi mi się zgadzać, a niestety jem mało tłuste rzeczy w posiłkach tak więc dolewam do większości olej lniany.
Anubis84 - niestety właśnie dlatego nie gotuje. Bo kasza się zamienia w wielka kulopapke gdy uprzednio jej nie wymieszasz z czymś zimnym, a potem ciężko wymieszać dobrze nawet blenderem. I objetosciowo strasznie idzie do góry. Ja potrzebuje na szybko taka papkę w pracy zrobić i szybko wypic bo czas na jedzenie mam tylko jeden i poświęcam wtedy go na normalny posiłek.
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2016-11-14 14:35:07
anubis84to sobie w domu takiego szejka już przygotuj się nie popsuje, i wtedy dasz coś co się fajnie blenduje i nie zamienia się w papkę.
Niestety to tak pecznieje że mój mały blender nie zmieści 100 g kaszy żeby to jeszcze było płynne ☺️ + za dużo bawienia żeby się w kulke nie zmieniło, gotowanie kaszy manny ain't easy ☺️Dlatego chciałbym na zimno ja robić, szybko, smacznie, tylko nie wiem jak z przyswajaniem.
dudeeIG jest mocno przereklamowane, bardziej wartościowym wskaźnikiem jest ładunek glikemiczny. ''Błyskawiczne'' produkty co prawda są mocniej przetworzone, aczkolwiek od czasu do czasu mogą się znaleźć w diecie jak najbardziej. Olej lniany wybieraj tylko wysokolinolenowy tak zwany budwigowy, nie sklepowy z plastikowej butelce, bo on nie ma nic wspólnego z tym olejem. Notabene zawiera kwasy wielonienasycone które są podatne na utlenianie, tak więc z tego powodu nie zaleca się go spożywać w dużych ilościach, a broń Boże podgrzewać. Jeżeli Twoja dieta jest uboga w tłuszcze, to należałoby zrewidować rozpiskę żywieniową.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2016-11-14 14:35:07
Dzięki.
Zamawiam w aptece w ciemnej szklanej butelce, wprawdzie nie budwigowy, ale też dobry. Mniej kwasów omega, ale do tego mam kapsulki Olimpu. Nie podgrzewam ☺️ Wiesz co, nawet mi smakują posiłki z tym olejem tak więc jeżeli chodzi o źródło tłuszczy to nie narzekam. Mam trochę nasyconych z jajek, twarogu, a reszta raczej wielonienasycone. Trochę ewentualnie orzechów mógłbym dołożyć.
Jeden posiłek jedynie mam taki że nie mam czasu go zjeść i dlatego stawiałem na gainer do tej pory, ale myślę że prawdziwe jedzenie, choćby w postaci kaszy manny, będzie lepsze niż proszek. Tylko nie wiem czy na zimno mogę taka kasze wypić, praktycznie jest wtedy jeszcze surowa. Obróbka termiczna dopiero w brzuchu ☺️
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Zerknij okiem.
http://potreningu.pl/articles/4663/kwas-alfa-linolenowy--dziala-czy-nie/page/1
Moderator działu Odżywianie