Witam co sądzicie o kaszance zjadłem sobie 2 porcje, czytałem o niej że ma dużo witamin i raz na jakiś czas jest dobrym rozwiązaniem czy to prawda? I jak myślicie o danym produkcie np po płatkach owsianych, chlebach żytnich razowych mam zgagę , ciężkość na żołądku są to produkty źle działające na mnie warto je wyeliminować, Ps. Teraz staram się zapisywać to co mi szkodzi a to co dobrze mi się trawi i jest lekko na żołądku , sporządzę na podstawie tego taką tabelę i będę tak jadł żeby nie było złych dolegliwości z żołądkiem i powoli wprowadzał makro co o tym sądzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak swojska kaszanka to ok, tłusta trochę bo z podrobów, krwi, ale jeśli nie szykujesz się na zawody to od czasu do czasu dodawaj. Jak płatki owsiane źle się trawią to spróbuj z ryżowymi, naprawdę lżejsze, smaczniejsze, a makro mają podobne. Chlebów fitness i razowych jest trochę rodzajów, po sklepach, spróbuj każdego, może któryś rodzaj pieczywa będziesz tolerował. A pomysł z tabelką imo ok, dobrze mieć pod ręką listę produktów, które wywołują dolegliwości - chociaż to prędzej po białym pieczywie zaparcia i zgagi można się spodziewać, żytni chleb jest oki moim zdaniem, ale widać to kwestia indywidualna
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
...
Napisał(a)
Ja obecnie sam robie wypieki z gryki,zytniej i ryzowej w miksie. Zero problemow zgagi i innych wzdec w porownaniu z kupnym badziewiem. Polecam sie pobawic jak sa klopoty
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
ok zobacze różne produkty jak na mmnie działają i dam znać dziękuje bardzo wam za pomoc i odpowiedź
...
Napisał(a)
Skoro źle się czujesz po większości źródeł węglowodanów, to zastanów się nad ograniczeniem ich ilości np okołotreningowo i oparcie diety na tłuszczach.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!