Szacuny
0
Napisanych postów
110
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7100
Witam!!
Pisalem juz na ten temat,ale jezeli ktos mialby namiary(mail ,adres,telefon,strona www!!)na klub zapasow w stylu wolnym w Katowicach (lub okolice) bylbym bardzo wdzieczny za informacje.pozdrawiam wszystkich chwytaczy
Szacuny
0
Napisanych postów
252
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3074
nie ma w katowicach stylu wolnego!!!!!
najblizszy i chyba jedyny na Slasku klub zapasniczy w stylu wolnym jest w Rudzie Slaskiej na Slavii nie znam namiarow poszukaj strony Slavii R.Sl w necie
pozdRo
Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
210
Witam, czego oczekujesz po zapasach w stylu wolnym? Jeśli walki w parterze w dobrym wykonaniu to proponuje ci klub Kempo Tai Jutsu w Rudzie Śląskiej - Kochłowice- (SP nr 18). Na treningach jest dużo parteru ale także boks i typowe ju jitsu. Przyjdź, zobacz powinno być OK!
Szacuny
0
Napisanych postów
100
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
13369
Tak sie sklada, ze bylem w sobote na zawodach Kempo w Swietochlowicach gdzie regulamin nakazywal sedziemu przerwac walke w parterze gdy ta trwalaby dluzej niz 10 sekund, takze mam watpliwosci co do poziomu parterowych technik w Kempo. Moim zdaniem, w przypadku gdy w Kempo bylby dobry parter to nie eliminowano by go regulaminowo na zawodach. Nie twierdze nic o skutecznosci tego stylu, lecz mam pewne watpliwosci wlasnie co do parteru.
Szacuny
0
Napisanych postów
110
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7100
Dzieki za odpowiedzi ,ale wlasnie zalezy mi bardzo na zapasach,a poki co trenuje bjj w Tychach i chcialem je jeszcze zapasami uzupelnic(mam duzo wolnego czasu z drugiej strony to dziwne ze tak duze miasto jak katowice nie ma klubu zapasniczego(styl wolny) dziwne pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
252
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3074
nigdy katowice nie mialo stylu wolnego ale za to posiada najbarzej utytuowany ze wszystkich klubow zapasniczych w polsce styl klasyczny i zaden inny klub nie moze sie pochwalic tyloma medalistami olimpiad czy mistrzostw swiata i europy
Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
210
Cze Sprinter! Nie wiem czy nie za szybko poddajesz w wątpliwość skuteczności parteru w Kempo? Tak się przypadkowo składa że ja też byłem na tych zawodach; racja, że sędziowie mieli przerywać parter po 20 sekundach ale tylko w przypadku kiedy nie przynosiło to żadnego efektu! W Kempo parter z założenia nie może być długi ale za to szybki i skuteczny, na ulicy nie możesz pozwolić sobie na zejście z klientem do parteru bo jego koledzy zrobią ci w międzyczasie z dupy jesień średniowiecza! Sam byłem świadkiem jak na ww. zawodach było kilka poddań po skutecznych akcjach w parterze. A tak z ciekawości SPRINTER w jakim charakterze uczestniczyłeś w zawodach Kempo Tai Jutsu? Pozdrawiam